Home FOTO GALERİ İl Emniyet Müdürü Ak’tan Dündar’a Ziyaret

İl Emniyet Müdürü Ak’tan Dündar’a Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 10 Ekim 2017 14:06
3 min read
İl Emniyet Müdürü Ak’tan Dündar’a Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Başkan Dündar, Emniyet Müdürü Osman Ak’ı Ağırladı

 

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a iade-i ziyarette bulundu.

 

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Adana İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Osman Ak, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürü Ak’ı makamında ağırlayan Başkan Dündar, yapılan çalışmalar ve ilçe hakkında kendisine bilgi verdi.

 

Osmangazi Belediyesi olarak bugüne kadar emniyet teşkilatına her türlü desteği verdiklerini belirten Başkan Dündar, “Başta ilçemiz olmak üzere, tüm Bursa’nın huzur ve güveninin sağlanması noktasında, emniyet teşkilatımıza her türlü desteği veriyoruz. İlçemizde pek çok polis merkezinin bakım ve onarımı yanında, yeniden inşasını da gerçekleştirdik. Bağlarbaşı Polis Merkezi’nin ardından geçtiğimiz Mart ayında yapımını tamamladığımız Çarşı Polis Merkezimiz, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu tarafından hizmete açıldı. Emniyet teşkilatımız ile son derece uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Bu uyumlu çalışma, kentimizin daha huzurlu ve güvenli olmasına önemli katkı sağlıyor. Bugüne kadar yürütmüş olduğumuz çalışmalar, bundan sonra da artarak devam edecek” dedi.

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak da Osmangazi Belediyesi ile Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün, şehrin huzur ve güvenliği için bundan sonra da ortak projelerde yer alacağını anlatarak, Başkan Dündar’a verdiği destekler için teşekkür etti.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ziyaretin sonunda Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a Bursa bıçağı hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…