Home FOTO GALERİ EĞİTİM-BİR-SEN BURSA 1 NOLU ŞUBESİ’NE YURTDIŞINDAN ÖNEMLİ MİSAFİR

EĞİTİM-BİR-SEN BURSA 1 NOLU ŞUBESİ’NE YURTDIŞINDAN ÖNEMLİ MİSAFİR

- Guncellenme Tarihi: 9 Ekim 2017 13:06
4 min read
EĞİTİM-BİR-SEN BURSA 1 NOLU ŞUBESİ’NE YURTDIŞINDAN ÖNEMLİ MİSAFİR için yorumlar kapalı
0

BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA SARIGÜL ULUSLARARASI EĞİTİM SENDİKACILIĞI PROGRAMI’NIN YURTDIŞI TEMSİLCİLERİNİ BURSA’DA AĞIRLADI

 

BURSA- Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanvekili Mustafa Sarıgül, Uluslararası Eğitim Sendikacılığı Programı kapsamında Türkiye’ye gelen yurtdışı temsilcilerini Bursa’da ağırladı.

 

Eğitim-Bir-Sen ile Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) iş birliğinde Ankara’da düzenlenen ve 20 farklı ülkeden temsilcilerinin katıldığı programın sona ermesiyle yurtdışı temsilcileri, ülkelerine dönüş öncesi Bursa’ya gelerek Eğitim Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi’ni ziyaret etti.

 

MUSTAFA SARIGÜL: “DÜNYA BARIŞININ KORUNMASINDA İNSANLIĞIN GÖNÜLLÜ ELÇİLERİSİNİZ”

Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi Dış İlişkiler Danışmanı Gazi Doğan’ın eşlik ettiği grubu, Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanvekili Mustafa Sarıgül Bursa’da ağırladı. Asya, Avrupa ve Afrika çeşitli ülkelerinden gelen misafirleri ağırlamaktan ötürü son derece memnun olduğunu ifade eden Mustafa Sarıgül, “Sizler dili kültürü farklı dünyanın değişik coğrafyalarından gelen temsilcilersiniz.  Emeğin ve alın terinin temsilcileri olduğunuz gibi dünya barışının korunmasında insanlığın gönüllü elçilerisiniz. Bugünün dünyasında bilim ve teknolojinin gelmiş olduğu yüksek mertebeye rağmen dünya insanlığının sıkıntılar çekiyor olması, savaşlar ve ölümlerin varlığı hepimizin vicdanını sızlatmaktadır. İnsan merkezli düşünerek; barışın öne çıkartıldığı yaşanabilir bir dünyayı oluşturmak için vermiş olduğunuz mücadele ve emeklerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi. Bursa’nın dünyanın birçok milletini bir arada kardeşçe yaşattığı bir kültüre başkentlik yaptığını hatırlatan Sarıgül, “Şehrimize hoş geldiniz safalar getirdiniz. Genel merkezimizin yapmış olduğu bu güzel çalışmaların içerisinde bulunarak, emek verdiniz” diyerek sözlerini şu cümlelerle noktaladı: “Emeğin ve barışın elçileri olarak gitmiş olduğunuz ülkelerinizdeki dostlarımıza selamımızı iletmenizi istirham ederim.” Yurtdışı temsilcileri ise; Bursa’da olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını deli getirerek, Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanvekili Mustafa Sarıgül’e ve sendika üyelerine kendilerine gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…