Home FOTO GALERİ BURSA LEO KULÜBÜ OTİZMLİ ÇOCUKLARI BU YIL DA UNUTMADI…

BURSA LEO KULÜBÜ OTİZMLİ ÇOCUKLARI BU YIL DA UNUTMADI…

- Guncellenme Tarihi: 9 Ekim 2017 13:34
2 min read
BURSA LEO KULÜBÜ OTİZMLİ ÇOCUKLARI BU YIL DA UNUTMADI… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Bursa Leo Kulübü Geleneksel hale getirdiği araba yıkama etkinliğini bu yıl da devam ettirdi.

Bursa Leo Kulübü, her yıl düzenlediği ve gelirini otizmli öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı Geleneksel Araba Yıkama Etkinliğini bu yıl 4. kez düzenledi.

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonuna bağlı Lion ve Leo’ların katılımıyla Todor Car Care’da gerçekleştirilen etkinlik, akşam saatlerine kadar devam etti.

Otizmli çocukların yanında olmanın bir sorumluluk olduğunu söyleyen Bursa Leo Kulübü Başkanı Pırıl Mekik, “Bursa Leo Kulübü olarak geleneklerimize her zaman sahip çıkıyoruz. Bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz Geleneksel Araba Yıkama Aktivitesinin geliriyle otizmli anaokulu öğrencilerinin eğitim ihtiyaçlarını karşılayarak, onların yanında olacağız. Otizm, küçük yaştaki bireylerin üzerinde durulduğunda olumlu yönde gelişme gösterebilen bir hastalık ve anaokulu dönemindeki çocuklara nitelikli eğitim verilirse ileriki hayatlarında normal okullara devam edebilme imkânları doğuyor. O yüzden biz de bu sene daha küçük yaştaki çocuklara ulaşmak istedik. Çocuklar hepimizin geleceği ve ihtiyaç duydukları her an onların yanında olmak hepimizin sorumluluğu” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…