Home FOTO GALERİ BOZBEY, BALKANTÜRKSİAD’IN YK TOPLANTISINA KATILDI…

BOZBEY, BALKANTÜRKSİAD’IN YK TOPLANTISINA KATILDI…

- Guncellenme Tarihi: 9 Ekim 2017 13:36
3 min read
BOZBEY, BALKANTÜRKSİAD’IN YK TOPLANTISINA KATILDI… için yorumlar kapalı
0

BOZBEY’DEN BALKANTÜRKEVİ’NE TAM NOT…

BURSA  – Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) BALKANTÜRKEVİ’nde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ağırladı. BALKANTÜRKEVİ’nin çevre çalışmaları hakkında detaylı bilgiler alan Bozbey, hayata geçirdikleri projeden dolayı BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti.

Geçtiğimiz Mart sonunda yapılan genel kurulun ardından kendilerine belirledikleri 4 ana hedeften birinin BALKANTÜRKEVİ’ne taşınmak olduğunu hatırlatan Berat Tunakan, “Üyelerimizin özverileri sayesinde tamamladığımız BALKANTÜRKEVİ’ne taşınmak bizim için önemliydi. Artık derneğimizin faaliyetlerine kendi yerimizde devam ediyoruz. Burada sizlerin de büyük katkısı var. Bundan dolayı şahsınız başta olmak üzere Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. İnşallah yakın zamanda buranın resmi açılışını hep birlikte yapacağız” dedi.

BALKANTÜRKEVİ’nin çevre düzenlemesinin de yakın zamanda yapılacağını ifade eden Berat Tunakan, “BALKANTÜRK Evi’nin bulunduğu arsada ayrıca 12 Balkan ülkesinin özelliklerini yansıtacak bir park yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

BALKANTÜRKEVİ’nin Bursa’daki Balkan kökenli vatandaşları heyecanlandıracak bir proje olduğunun altını çizen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, projenin çok iyi kurgulanmış olduğunu söyledi. BALKANTÜRKSİAD’ın Balkan coğrafyası ile Bursa arasında köprü vazifesi gören bir kurum olduğunu da hatırlatan Bozbey, BALKANTÜRKEVİ’nin BALKANTÜRKSİAD’ın vizyon ve misyonunu pekiştireceğini ifade etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…