Home FOTO GALERİ ALİ AY’DAN BAŞKAN SALMAN’A ZİYARET

ALİ AY’DAN BAŞKAN SALMAN’A ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 9 Ekim 2017 13:13
2 min read
ALİ AY’DAN BAŞKAN SALMAN’A ZİYARET için yorumlar kapalı
0

Bursaspor Başkanı Ali Ay, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yöneticilerini ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Ay, Bursaspor ve geleceği için çalışmaları ve projelerini anlattı.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’da sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ile getirdi. Bursaspor’un, tüm potansiyelleri ile Türkiye’nin en gözde şehirlerinden olan Bursa’nın vitrinlerinden biri olduğunu belirten Başkan Salman, “Bursasporumuza elimizden gelen her desteği vereceğiz” dedi.

Salman, yaşadığı şampiyonlukla Bursa’nın ve Anadolu’nun gururu haline gelen Bursaspor’un, zaman zaman yaşadığı sıkıntılı dönemler yaşasa da en kısa zamanda yeniden hak ettiği yere geleceğine olan inancını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

“Bursasporumuz, Türkiye’nin en büyük şehir takımı. Arkasında büyük bir şehrin desteği ile çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah bu destekle Bursaspor, hak ettiği yerlere yeniden gelecek, bu güzel şehre nice gurur veren sonuçlar yaşatacaktır. Bize düşen destek olmaktır ve Bursasporumuzun her zaman yanındayız.Bursasporumuza, şehrimizin sembolüne faydalı olacak her türlü işbirliğine açığız”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…