Home FOTO GALERİ Nilüfer’n sultanları lige hazır

Nilüfer’n sultanları lige hazır

- Guncellenme Tarihi: 7 Ekim 2017 14:14
2 min read
Nilüfer’n sultanları lige hazır için yorumlar kapalı
0

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 2017-2018 sezonuna hazırlanan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Bursaspor Yüksekoba Voleybol Takımı, Bursaspor Yüksekoba Voleybol Takımı yaptığı hazırlık maçında performansı ile dikkat çekti.

 

 

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Vestel Venüs Sultanlar Ligi 2017-2018 sezonuna iddialı hazırlanıyor. Yeni sezona 18 Ekim’deki Galatasaray deplasmanı ile başlamaya hazırlanan Nilüferli voleybolcular, başantrenör Alper Erdoğuş yönetiminde günde çift antrenmanla çalışıyor. Nilüferli voleybolcular, Bursaspor Yüksekoba Voleybol Takımı ile de Cengiz Göllü Spor Salonu’nda  hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İyi bir performans sergileyen Nilüfer Belediyespor maçtan 4-0 galip ayrıldı.  Nilüfer takımı sezon öncesi son ciddi sınavını, Çanakkale Belediyespor tarafından 9-11 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan 10. Geleneksel Barış Turnuvası’nda verecek. Nilüfer ekibi bu turnuvada Fenerbahçe, Halkbank ve Çanakkale Belediyespor ile karşılaşacak.

Takım antrenmanlarını yakından takip eden Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Aydın “Güçlü bir kadro oluşturduk. Hedefimiz Avrupa kupalarına gidecek bir sıralamada ligi bitirerek, Nilüfer’in adını dünyaya duyurmak” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…