Home FOTO GALERİ KENT KONSEYİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

KENT KONSEYİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

- Guncellenme Tarihi: 7 Ekim 2017 14:49
3 min read
KENT KONSEYİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ için yorumlar kapalı
0

3

3.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali’nin ardından Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve Yürütme kurulu üyelerini Atatepe Sosyal Tesislerinde teşekkür yemeğinde ağırladı.

 

Programa Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri katıldı.

 

Kent Konseyinin festival öncesi ve sonrasında ki yoğun çalışmalarını takdir ve tebrik eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in böylesine güzel organizasyonlara her daim ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Gelecek nesillere daha güzel bir Gemlik bırakabilmek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Başkan Yılmaz,

“ Zeytinimizi ve ilçemizi bu tür organizasyonlar sayesinde daha geniş kitlelere tanıtma şansı buluyoruz, bu anlamda çalışmalarımız aralıksız devam etmeli. Biz Kent Konseyimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Emeklerinizden ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”dedi.

 

Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim: “ Bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz Gemlik Zeytini Festivaline katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a bu zorlu süreçte  başından sonuna kadar bizlerden desteklerini esirgemedikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Biz Kent Konseyi olarak büyük fedakarlıklar yaparak bu festivali düzenledik, çok fazla çalıştık. Nihayetinde yapmak istediklerimizin bir çoğunu da yerine getirdik. Umarım misafir ettiğimiz altı ülke’den gelen misafirlerimiz gibi Gemlik’li vatandaşlarımız da festivalimizden memnun kalmıştır. Çalışmalarımız bu festivalle kalmayacak yeni bir projeler üzerinde yoğunlaşıyoruz. Gençlere yönelik eğitim ve istihdam oluşturma konusunda projeler hayata geçireceğiz. ”dedi.

 

Program plaket ve hediyelerin takdim edilmesi ile birlikte sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…