Home FOTO GALERİ BUSİAD Yönetim Kurulundan protokole nezaket ziyareti

BUSİAD Yönetim Kurulundan protokole nezaket ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 7 Ekim 2017 15:13
4 min read
BUSİAD Yönetim Kurulundan protokole nezaket ziyareti için yorumlar kapalı
0

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz aylarda kentte göreve başlayanCumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ile İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

 

Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’u Bursa Adalet Sarayı’ndaki makamında ziyaret eden BUSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Başsavcı Uğurhan Kuş’a BUSİAD’ın kuruluşu ve gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Günal Baylan, BUSİAD’ın Türkiye’nin ikinci, Anadolu’nun ise ilk SİAD’ı olarak çalışmalarına devam ettiğini kaydetti. Baylan, günümüzde kentin önde gelen dinamikleri arasında yer alan BUSİAD’ın, 39 yıl önce vizyoner iş adamları tarafından ortak akılda buluşmak ve ekonomi ile toplumsal hayata katma değer sağlamak amacıyla yola çıktığını belirtti. Baylan, BUSİAD’ın üye profili, üyelerin ticari hacmi, firma sayıları ve üretim – ihracat potansiyeli hakkında Başsavcıyı bilgilendirdi. Bursa’nın güçlü ana ve yan sanayi kuruluşları ve sanayi bölgeleri ile adeta ülke ekonomisinin dinamosu konumunda olduğuna değinen Baylan, bununla birlikte iller arası rekabet endeksinde kentin bazı konularda geri kaldığının altını çizdi. Başsavcı Uğurhan Kuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BUSİAD üyelerine teşekkür etti. Bursa’nın imalat sanayi açısından ülkenin önde gelen kentleri arasında yer aldığını hatırlayan Başsavcı Uğurhan Kuş, kentin sahip olduğu tarihi, kültürel ve manevi mirasıyla da son derece güzel ve cezbedici olduğunu sözlerine ekledi.

 

BUSİAD Yönetim Kurulu, Başsavcı Uğurhan Kuş’un ardından İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ı ziyaret etti. Emniyet Müdürü Osman Ak’ın Emniyet Müdürlüğündeki makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Günal Baylan, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. BUSİAD’ın ülkenin geleceği adına özellikle eğitim temelli projeler hayata geçirdiğini ifade eden Baylan, bununla birlikte iş dünyasına yönelik bilgilendirici seminer, panel, konferans ve eğitimlere de imza attıklarını kaydetti. İl Emniyet Müdürü Osman Ak da ziyaret dolayısıyla BUSİAD üyelerine teşekkür etti. Emniyet Müdür Ak, Bursa’nın gelişmiş bir kent kimliği taşıdığını belirterek, bununla birlikte huzurlu bir şehir görünümüne de sahip olduğunu dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…