Home FOTO GALERİ YILMAZ’DAN DİN GÖREVLİLERİNE KAHVALTI

YILMAZ’DAN DİN GÖREVLİLERİNE KAHVALTI

- Guncellenme Tarihi: 6 Ekim 2017 13:20
3 min read
YILMAZ’DAN DİN GÖREVLİLERİNE KAHVALTI için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ’Camiler ve Din Görevlileri’ haftası dolayısıyla ilçedeki din görevlilerine Atatepe Sosyal Tesislerinde ağırladı. Kahvaltı programına Gemlik İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Savlı, Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra ilçe’de görev yapan yetmiş din görevlisi katıldı.

 

Kahvaltı programında konuşma yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Camiler ve din Görevlileri haftası nedeniyle Gemlik İlçemizde görev yapan din görevlisi arkadaşlarımıza kahvaltı düzenledik. Kahvaltımızı onurlandırdıkları içinde sayın müftümüze ve din görevlisi arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyoruz, diye sözlerine başlayan Başkan Yılmaz, Belediye olarak Camiilere ve Din Görevlilerine gerekli önemi verdiklerini belirterek, “Din görevlilerimiz daima yanımızda olan kişilerdir. Toplum olarak birbirimize sıkıca bağlanmanın, bir arada kenetlenmenin en önemli kaynağı olan camilerimizde hizmet veren din görevlilerimiz; aydınlatıcı, uzlaştırıcı, bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkı aydınlatırken, sosyal sorunlara da çözüm arayan, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek toplum hayatında önemli bir görev üstelenmişlerdir  Toplumumuzun bu önemli unsurlarına biz gereken her türlü desteği veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Bu güzel günlerinde bu müstesna insanlarla birlikte olmak bizleri onurlandırıyor”dedi.

 

Dr. Mehmet Reşat Şavlı ‘’Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz ve bu programı düzenleyen kıymetli ekibine, bizleri bir araya getirdikleri için kururmum adına teşekkür ediyorum”dedi.

 

Kahvaltı programının ardından Belediye Başkanı Refik Yılmaz katılımcılara cübbe ve sarık hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …