Home FOTO GALERİ Osmangazili Motorcular Başarıya Doymuyor

Osmangazili Motorcular Başarıya Doymuyor

- Guncellenme Tarihi: 6 Ekim 2017 13:37
3 min read
Osmangazili Motorcular Başarıya Doymuyor için yorumlar kapalı
0

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen 2017 Türkiye Pist Şampiyonası’nın son ayak yarışları 30 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında İzmir’de düzenlendi. Şampiyonada mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları, elde ettikleri derecelerle takım sıralamasında Bursa’yı birinciliğe taşıdı.

 

İzmir Ülkü Park Pisti’nde düzenlenen şampiyonaya Bursa, Ankara, İstanbul, Edirne, Mersin gibi Türkiye’nin 15 ilinden takım katıldı. 6 kategoriden oluşan şampiyonada Bursa adına mücadele eden Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı sporcuları, gösterdikleri üstün performans ile göz doldurdu. Şampiyonada 16 sporcu ile mücadele eden Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımından Fatih Ahi, 1000 cc A grubunda ikinci olurken, 1000 cc B grubunda Harun Akgün birinciliği, Öner Önal ise ikinciliği elde etti. Bunun yanı sıra 1000 cc C grubunda Kenan Sabun ikinci, 600 cc grubunda Kerem Uçar birincilik ile yarışı tamamladı. TMF en hızlılar grubunda ise Fatih Ahi ikinci, Harun Akgün üçüncü olarak kürsüye çıkmayı başardı. Takım sıralamasında Bursa’ya birincilik kazandıran Osmangazili sporcular, aynı zamanda Kenan Sofuoğlu Kulübü’nü 1220 puanla geride bıraktı.

 

Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı Başantrenörü Fatih Şenhisar, “İzmir Pist Şampiyonası’nın son ayağını birincilik ile tamamlamak gurur verici. Hedefimiz 7 – 8 Ekim tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenecek Romanya Pist Şampiyonası’nda

Osmangazi Belediyespor Kulübü’nü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. O yarıştan da başarıyla döneceğimize yürekten inanıyorum’’ dedi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şampiyon motorcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …