Home FOTO GALERİ Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden toplu sünnet şöleni…

Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden toplu sünnet şöleni…

- Guncellenme Tarihi: 5 Ekim 2017 14:02
2 min read
Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden toplu sünnet şöleni… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün geleneksel toplu sünnet etkinliği Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi’nde gerçekleştirilen operasyonla erkekliğe ilk adımlarını atan 50 çocuk için, Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından toplu sünnet şöleni etkinliği düzenlendi.

Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi’ndeki şölende; Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Latif Albayrak, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Yıldırım Belediyesi Başkan Vekili Ali Ergün, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Güner Aklan’ın yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile kulüp yöneticileri ve sünnetleri yapılan çocukların aileleri hazır bulundu.

Kulüp Başkanı Latif Albayrak’ın yaptığı açılış konuşması ile başlayan sünnet şöleninde, mehter takımının sunduğu müzik ziyafetinin ardından, illüzyon gösterisi de yapıldı.

Şölene katılan protokol üyeleri, müzik ziyafetini ve illüzyon gösterisini meraklı gözlerle takip eden çocuklar ve ailelerine, kendileri için hazırlanan hediye paketlerini takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…