Home EĞİTİM ÖZEL ÖNSÖZ ANAOKULU AÇILIYOR…

ÖZEL ÖNSÖZ ANAOKULU AÇILIYOR…

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2017 14:37
3 min read
ÖZEL ÖNSÖZ ANAOKULU AÇILIYOR… için yorumlar kapalı
0

BAŞARININ ÖNSÖZÜ BU YIL YAZILACAK…

–          MUTLU BİR GELECEĞİN ÖNSÖZÜ…

BURSA – Okul öncesi eğitimin birey gelişimindeki en önemli dönem olduğu düşüncesinden hareketle kurulan Özel Önsöz Anaokulu, görkemli bir açılışla öğrenci ve velilere merhaba demeye hazırlanıyor.

Alışılagelmiş anaokulu formatının dışında bir eğitim sistemi ve fiziki yapısı ile eğitim sektörüne giriş yapan Özel Önsöz Anaokulu, Bursa protokolünün katılımıyla 6 Ekim 2017 Cuma günü saat 14.00’de gerçekleşecek tören ile kapılarını açacak.

Özel Önsöz Anaokulu Kurucusu Özlem İşler, “Yavrularımızın nitelikli bir okul öncesi eğitim alabilmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Öğrencilerimizin her anlamda faydalanabileceği mini hayvanat bahçesi, ekolojik tarım alanı, spor salonu, eğlence merkezi, sinema salonu gibi fiziki alanlarımızla onlara en iyi imkânlarla eğitim-öğretim hizmeti sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Hayat boyu süren eğitimin temelinin erken çocukluk döneminde atıldığına dikkati çeken İşler, “Çocuklarımızın erken çocukluk döneminde gördükleri her şey onlar üzerinde iz bırakır. Bu nedenle nitelikli ve bilimsel bir okul öncesi eğitim, çocuklarımızın yaşıtlarına göre hayata birkaç adım önde başlamasını sağlar. Özel Önsöz Anaokulu olarak biz de bu düşünceden hareketle yola çıktık. 6 Ekim 2017 Cuma günü saat 14.00’de gerçekleştireceğimiz açılış töreniyle birlikte öğrenci ve velilerimize merhaba diyeceğiz. Bu özel günde tüm Bursalıları yanımızda görmeyi istiyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…