Home FOTO GALERİ EKİM 2017 MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

EKİM 2017 MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2017 14:05
6 min read
EKİM 2017 MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ için yorumlar kapalı
0

2017 yılının Ekim ayı Meclis Toplantısı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın Başkanlığında 8 Gündem Maddesi ile toplandı. Toplantı Eylül 2017 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetlerinin okunarak onaylanması ile başladı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın toplantı başında gündeme dair açıklamalarda bulunarak 3 buçuk yıllık süreçte İznik’e kazandırılan yatırımları anlattı.

Başkan Sargın konuşmasında “Değerli meclis üyelerimiz göreve geldiğimiz ilk günden bu yana İznik Belediyesi olarak siz meclis üyelerimiz ile birlikte onlarca eseri hayata geçirdik, yüzlerce çalışma gerçekleştirdik. Bunların hepsini hep birlikte yaptık. İşte İznik Barajı, bu barajımız 105 metre yüksekliğe sahip olacak. Yaklaşık 4 milyon metreküp gövde hacmi bulunacak barajda 37 milyon metreküp su depolanabilecek. Baraj ile 61 bin dekar arazi sulanacak. İçerisinde içme suyu için arıtma tesisi, elektrik üretimi içinde bir santral kurulacak. Bu santral ile saatte 9 milyon 480 bin kilowatt elektrik üretilecek. 2020 yılında bitmesi planlanan bu dev eserde yaklaşık olarak 200 kişinin istihdam edilmesi bekleniyor. Bir diğer değinmek istediğim nokta Tutin Ziyaretimiz. İznik Belediyesi olarak kardeşlik protokolü imzaladığımız Sırbistan Sancak Bölgesi’nde yer alan Tutin Şehrinde 60 çocuğun sünnet edildiği bir etkinlik gerçekleştirdik. Burada Tutin Belediye Başkanı, Novi Pazar Belediye Başkanı ve  Boşnak Konseyi Başkanını meclis üyelerimiz ve değerli milletvekillerimiz ile ziyaret ederek ikili görüşmelerde bulunduk. Burada Türkiye’nin birçok ülkede olduğu gibi balkanlarında umudu olan bir ülke olduğunu burada gördük. Bunların yanı sıra Yeni Belediye Hizmet Binası, Gençlik ve Kültür Merkezi, Huzurevi, Balık Pazarı, Altyapı Çalışmaları, Kanalizasyon, Arıtma Tesisi, İçme Suyu, Yağmur Suyu, Doğalgaz, Üst yapı çalışmaları, Information Turizm Bürosu – Abdesthane WC ler, Yunus Emre  Semt Parkı ve onlarca çocuk parkı, Trafolara sanatsal resim çalışmaları, Çandarlı Halil Hayrettin Paşa Cami WC’leri, Engelsiz Yaşam Merkezi, Fen İşleri Şantiyesi ve Hizmet Birimleri, Kırsal Kalkınma Projesi-Eko Turizm Tesisleri,165 Konutlu TOKİ binaları için girişimler, Büyükşehir marifetiyle Bayrak tepe Projesi,Sahil Projesi,Yeşil Cami Çevre Düzenlemesi Projesi,120 km’lik asfalt çalışması ve daha aklıma gelmeyen onlarcası.Bunlar merkezde yaptığımız çalışmalardı.Bir de belediye olarak taşra mahallelerimize onlarca eser kazandırdık.İşte Kaynarca Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi,Mahmudiye Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi,Tacir Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi,Şerefiye Zeytin Alım Merkezi,Elbeyli Zeytin Alım Merkezi,Çakırca Zeytin Alım Merkezi,Çamdibi Sağlık Evi,Derbent Çok Amaçlı Salonu, Bayındır Çok Amaçlı Salonu, Mustafalı Çok Amaçlı Salonu,İnikli Çok Amaçlı Salonu,Çamoluk Köy Konağı,Elmalı Mescid ve Şadırvan,Yeni Şerefiye Meydan Düzenlemesi, Şadırvan ve Cami müştemilatı,Dereköy Düğün Salonu Yenilendi,Çiçekli Meydanı Pergule,Göllüce Sahil Tuvaletleri,Müşküle Meydan Tuvaletleri,Boyalıca Kültür Park genişletme ve tadilatı, Candarlı, Tacir ve Hacıosman da Tarımsal Sulama göletleri.İlk seferde aklıma gelenler bunlar. Hep birlikte başardık. Her bir meclis üyemize destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ekim 2017 Meclis Toplantısı, Kasım 2017 Meclis Toplantısı’nın 7 Kasım 2017 Salı günü yapılmasının oy birliği ile kararlaştırılmasının ardından sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …