Home FOTO GALERİ AK KADINLAR BÜYÜKLERİMİZİ UNUTMADI

AK KADINLAR BÜYÜKLERİMİZİ UNUTMADI

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2017 14:26
3 min read
AK KADINLAR BÜYÜKLERİMİZİ UNUTMADI için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı, Dünya Yaşlılar Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve yöneticileri, Dünya Yaşlılar Günü’nde Ali Osman Sönmez Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri büyüklerimizi ziyaret etti. Merkezde kalan büyükleri tek tek ziyaret ederek hatırlarını soran Kapıcıoğlu ve yönticileri, hediyelerle büyüklerimizle sevgi ve mutluluğu paylaştı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gülten Kapıcıoğlu,  “Yaşlılık; ömür yettiğinde her insanın yaşayabileceği bir dönemdir. Bir toplumun geçmişini, bilgi birikimini, geleneklerini, değerlerini, kültürünü genç nesillere aktaranlar yaşlılardır. Geçmiş yaşantılarında önemli görevleri yerine getiren, tecrübe ve düşünceleriyle bizlere yol gösteren yaşlılarımız, her zaman baş tacımız olmuşlardır” dedi.

“Toplum olarak yaşlı vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılama noktasında her zaman üzerimize düşen vazifeyi yapmalı, onlara gereken değeri göstermeliyiz” diyen Kapıcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Yaşlılarımıza el uzatmak, sorunlarını çözmek, hiçbir sıkıntı çekmeden hayatlarını sürdürebilecekleri ortamı hazırlamak hepimizin en temel görevidir. AK Parti hükümetleri dönemlerinde yaşlılarımızın sosyal ihtiyaçları olan bakım ve barınma noktasında ihtiyaç sahiplerine devrim niteliğinde hizmetlere imza atıldı ve atılmaya da devam ediyor. İnşallah bizler de AK Parti Bursa kadın kolları teşkilatları olarak onların daha iyi yaşamaları için elimizden gelen her çabayı göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …