Home FOTO GALERİ Dündar Türkiye’nin En Başarılı İkinci Başkanı

Dündar Türkiye’nin En Başarılı İkinci Başkanı

- Guncellenme Tarihi: 2 Ekim 2017 14:13
3 min read
Dündar Türkiye’nin En Başarılı İkinci Başkanı için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın En Başarılısı Dündar

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ORC Araştırma Şirketi’nin Eylül 2017 Yerel Yönetimler Araştırması kapsamında yüzde 58,4 oy oranıyla Türkiye’nin en başarılı ikinci belediye başkanı seçildi. Anket sonuçlarına göre Dündar, Bursa’nın en başarılı ilçe belediye başkanı oldu.

 

Dünya Araştırmacılar Derneği ESOMAR üyesi olan ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ve Türkiye’deki tüm büyükşehirlerdeki ilçe belediye başkanlarının dahil edildiği “Eylül 2017 Yerel Yönetimler Araştırması” anketi sonuçlandı. Anket sonucuna göre, aldığı yüzde 58,4’lük oy oranıyla Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2017 Eylül ayının en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları sıralamasında ikinci seçildi. İlk 10 içerisinde Bursa’dan başka bir belediyenin yer almadığı anket sonuçlarına göre, aldığı 59,0 oy oranı ile Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci birinci, yüzde 57,9 oy oranı ile Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay üçüncü oldu.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “İlçemizdeki tüm sokaklara giriyoruz ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaş odaklı çalışıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yapıyoruz. Yapılan her hizmeti öncelikle vatandaşımız, mahallemiz, ilçemiz ve kentimiz için yapıyoruz. Bizim seçilme nedenimiz de, bizi başarılı kılan da işte bu anlayışımız. Bursa ve Osmangazi halkına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir’den Yoğun Mesai

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nilüfer Belediy…