Home FOTO GALERİ Balkan Panayırı’nda plaj voleybolu heyecanı

Balkan Panayırı’nda plaj voleybolu heyecanı

- Guncellenme Tarihi: 1 Ekim 2017 13:38
2 min read
Balkan Panayırı’nda plaj voleybolu heyecanı için yorumlar kapalı
0

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iş birliğiyle, Nilüfer Belediyesi ev sahipliğine düzenlenen 2017 Balkan Plaj Voleybol Şampiyonası, ana tablo maçlarıyla başladı. Üç gün sürecek şampiyonada 8 ülkeden toplam 26 takım mücadele ediyor.

 

Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iş birliğiyle düzenlenen 2017 Balkan Plaj Voleybol Şampiyonası, bu yıl da nefes kesen anlara sahne oluyor. Nilüfer’in, Balkan Mahallesi’nde oluşturulan plaj voleybolu tesislerinde gerçekleşen şampiyonada, 8 ülkeden toplam 26 takım mücadele ediyor.

Nilüfer Belediyesi’nin, Balkan Mahallesi’nde bu yıl 30 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Balkan Panayırı’ ile koordineli düzenlenen şampiyonada, panayıra katılanlar da büyük heyecana ortak olacak.

29 Eylül tarihinde başlayıp, 1 Ekim tarihine kadar devam edecek şampiyonanın ilk gününde, ana tablo maçları yapıldı. Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Kosova, Sırbistan’ın yanı sıra Danimarka ve Çek Cumhuriyeti’nden 12 kadın, 14 erkek takımın mücadele ettiği şampiyonada, 30 Eylül Cumartesi günü çeyrek final heyecanı yaşanacak.

Yarı final ve final maçlarının 1 Ekim tarihinde yapılacağı şampiyona, AS TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…