Home FOTO GALERİ Milletvekili Hüseyin Şahin’den anlamlı ziyaret

Milletvekili Hüseyin Şahin’den anlamlı ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 29 Eylül 2017 13:15
4 min read
Milletvekili Hüseyin Şahin’den anlamlı ziyaret için yorumlar kapalı
0

İtfaiyecilik cesaret ve fedakârlık ister

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatını ziyaret eden TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İtfaiyeciliğin cesaret ve fedakârlık istediğini söyledi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin Beşyol’daki Merkez binasına giden Milletvekili Hüseyin Şahin, burada İtfaiye Daire Başkanı Muhammet Emin Tarım ve birim amirleri ile görüştü.

Milletvekili Hüseyin Şahin, 303 yıl önce kurulan itfaiye teşkilatında görev yapanların her birinin kahraman olduğunu söyledi. Milletvekili Şahin, “İtfaiye teşkilatında görev yapanlar, her türlü felaket ve acil durumda hayatlarını ortaya koyarak çalışıyorlar. Son yıllarda itfaiye sadece yangın söndüren bir teşkilat olmaktan çıktı, canlı olan her şeyi kurtarma çalışması yapıyor. İnsanımızın ihtiyaç duyduğu en kısa zamanda en acil tedbirlerle orada oluyorsunuz. Bursa Büyükşehir İtfaiye teşkilatı, başarılarıyla toplumuza örnek oluyor, bundan sonrada örnek olmaya devam edecektir. Allah sizi korusun, kaza bela vermesin” dedi. Konuşmasının sonunda İtfaiye Daire Başkanı Muhammet Emin Tarım’a çiçek takdim ederek, tüm itfaiyecilerin anlamlı gününü kutlayan Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bursa’da yaşayan 3 milyon hemşerimiz adına teşkilatınızın 303. kuruluş yıl dönümünüzü kutluyorum. Allah gücünüzü artırsın” dedi.

İtfaiye Daire Başkanı Muhammet Emin Tarım ise, Milletvekili Hüseyin Şahin’e kendilerini ziyaret ederek verdiği destek için teşekkür etti. İtfaiye Haftası içerisinde toplumda doğal afetler ve yangın hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yaptıklarını söyleyen Tarım, “Doğal afetlerde yapılması gerekenler, yangından korunma önlemleri, yangın çıktığında nasıl davranılması gerektiği hakkında toplumuzu bilgilendirme gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımızın amacı, olası felaketleri mümkün olduğunca

önlemek ve felaket başladığında da doğru davranış alışkanlıklarını kazandırmaktır” dedi. Muhammet Emin Tarım, yangın ihbar hattına asılsız ihbarlar yapılmaması, itfaiye araçlarına trafikte öncelik verilmesi, dar sokaklara araç park edilmemesi gibi konularda toplumdan hassasiyet beklediklerini de sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …