Home FOTO GALERİ VALİ KÜÇÜK GÜNEŞTEPE’DE

VALİ KÜÇÜK GÜNEŞTEPE’DE

- Guncellenme Tarihi: 28 Eylül 2017 13:35
2 min read
VALİ KÜÇÜK GÜNEŞTEPE’DE için yorumlar kapalı
0

Göreve başladığı ilk günden beri Bursa’da her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret eden Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün bugünkü durağı Yunuseli Güneştepe Mahallesi oldu.

İlk olarak Güneştepe Mahalle Muhtarı Savcı Akgün’ü ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, mahallenin genel talepleri hakkında bilgi aldı.

Mahalle esnafını da ziyaret ederek vatandaşla bir araya gelen Küçük, sonrasında şunları söyledi; ”Fırsat buldukça kentimizin farklı noktalarında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Halkımızın istek ve beklentilerini yerinde gözlemleyip çözüme ulaşma noktasında gayret imkanı buluyoruz. Bugün Güneştepe Mahallemizi ziyaret ettik. Güneştepe ile ilgili gerek Valiliğimizin, gerek Büyükşehir Belediyemizin gerekse Osmangazi Belediyemizin alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan ulaşıma birçok alanda çalışmaları devam ediyor. Biliyorsunuz mahallemiz için yapılması planlanan postahane, sağlık ocağı ve muhtarlık bürosunu içerisinde barındıracak kompleksin onayı belediye meclisinden geçti. Zannediyorum mahallemizin ulaşım noktasındaki sorunları da kısa sürede ortadan kalkacaktır.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…