Home FOTO GALERİ KENT KONSEYİ ÇOCUK KOROSU SEÇMELERİ 8 EKİM’DE

KENT KONSEYİ ÇOCUK KOROSU SEÇMELERİ 8 EKİM’DE

- Guncellenme Tarihi: 28 Eylül 2017 13:46
2 min read
KENT KONSEYİ ÇOCUK KOROSU SEÇMELERİ 8 EKİM’DE için yorumlar kapalı
0

Gemlik Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu tarafından geçen yıl  Edip Özer Başkanlığında ve Şef Eda Varlı yönetiminde oluşturulan çocuk korusu yeni dönem çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz yıl ellibeş öğrenci ile sürdürülen çalışmalar sezon sonunda iki güzel konser ile sonlandırılmış ve Gemlik halkı tarafından çok büyük bir beğeni toplamıştı.

Koro şefi Eda Varlı; “Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu olarak yaptığımız toplantı sonucunda, bu yıl yeni ekipler oluşturulması kararı aldık. 8 Ekim Pazar günü Kent Konseyi toplantı salonunda saat 11:00’de yeni çocuk korosu seçmeleri yapacağız. Müracaatlar (224) 513 43 95 numaralı telefona yapılacak. Amacımız müziğe gönül vermek isteyen çocuklarımızın önünü açabilmektir. Yapacağımız seçmelerle de koromuzun güzel bir Gemlik karması olmasını arzuluyoruz. Bu yıl çok daha güzel konserlere imza atacağımızı umuyorum. Bizlere her türlü desteği veren başta Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a, Kent Konseyi başkanı ve yürütme kuruluna, aileler adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…