Home FOTO GALERİ Osmangazi’de Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Osmangazi’de Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

- Guncellenme Tarihi: 26 Eylül 2017 14:22
5 min read
Osmangazi’de Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi’de Turnuva Heyecanı Başladı

 

Osmangazi Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın açılışını yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Düzenlediğimiz eğitim, spor ve kültür sanat etkinlikleri ile çalışanlarımızı stresten uzaklaştırıp, aralarında birlik ve dayanışmayı sağlıyoruz, hem de moral ve motivasyonlarını yükselterek, vatandaşımıza daha iyi hizmet etmelerinin önünü açmış oluyoruz” dedi.

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Birimler Arası Futbol Turnuvasında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yazı İşleri ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü 1 ve 2, Zabıta 1 ve Zabıta 2, Özel Kalem Müdürlüğü, İşletme Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Başkan Şoförleri, Sivil Savunma ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü olmak üzere 13 takım mücadele ediyor. İki grup halinde oynanacak maçlar Ekim ayında sona erecek.

 

Turnuvanın açılışında bir konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Düzenlenen futbol turnuvası ve benzer etkinlikler, çalışanlarımızın iş stresinden uzaklaşmalarına, çalışma ortamı dışında da bir araya gelerek birbirlerini daha iyi tanımalarına yardımcı oluyor. Osmangazi olarak Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biriyiz. 850 bin nüfusumuz dışında, günlük ortalama 1,5 milyon insana hizmet veren bir belediyeyiz. Bu hizmeti sunarken iletişim her şeyin başında geliyor. Vatandaşın memnuniyeti son derece önemli. Bunu sağlamak için de personelimizin hem moral, motivasyon hem de bilgi ve donanım olarak her zaman hazır olması gerekir. Bizler de bunu sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Düzenlediğimiz eğitim seminerleri, sportif faaliyetler, çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelerle kendimizi geliştiriyoruz. Düzenlediğimiz bu turnuva da inşallah burada bulunan arkadaşlarımız arasında dostluk ve dayanışmayı pekiştirmeye yardımcı olacak. Ben katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir turnuva olacak” dedi.

 

Başkan Mustafa Dündar, konuşmasının ardından başlama vuruşunu yaparak turnuvanın startını verdi. Açılış maçında, Park Bahçeler Müdürlüğünü 7-1 yenen İşletme Müdürlüğü turnuvaya hızlı bir başlangıç yaparken, günün ikinci maçında güçlü rakibi Özel Kalem Müdürlüğü’nü, oldukça çekişmeli geçen maçın sonunda 3-1 yenen Yazı İşleri ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü, turnuvaya galibiyetlebaşlayan bir diğer takım oldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…