Home FOTO GALERİ Dündar Muhtarları Ağırladı

Dündar Muhtarları Ağırladı

- Guncellenme Tarihi: 21 Eylül 2017 13:58
2 min read
Dündar Muhtarları Ağırladı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın ve derneğe üye muhtarlar ile bir araya geldi.

 

Ördekli Kültür Merkezi’nde ağırladığı muhtarların sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Dündar, sıkıntıların giderilmesi noktasında fikir alış verişinde bulundu. Mahallelerde yaptıkları çalışmalarda muhtarların payının çok büyük olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Muhtarlarımız öncülüğünde yapmış olduğumuz mahalle gezilerinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Yaşanan sıkıntılara ve taleplere kulak veriyoruz. Bizim her zaman öncelikli hedefimiz mahallelerimizin ve vatandaşlarımızın sıkıntılarının çözülmesi ve taleplerinin yerine getirilmesi olmuştur. Muhtarlarımız, mahallelerindeki sorunları en iyi bilen kişiler. Kendileri ile sık sık bir araya gelip hem sorunları tespit ediyoruz, hem de koordineli bir çalışma yürüterek bu sorunlara birlikte çözüm üretiyoruz. Güçlü bir belediyeyiz. Şehrimiz, ilçemiz ve halkımız için hepsi birbirinden önemli hizmetleri gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın ve ilçede görev yapan muhtarlar da Başkan Dündar’a yaptığı hizmetler ve kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…