Home FOTO GALERİ GESİAD’IN KONUĞU MUSTAFA DENİZLİ…

GESİAD’IN KONUĞU MUSTAFA DENİZLİ…

- Guncellenme Tarihi: 19 Eylül 2017 14:17
6 min read
GESİAD’IN KONUĞU MUSTAFA DENİZLİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Düzenlediği sinerji toplantılarıyla önemli isimleri Bursa’ya getirerek gündem belirleyen Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği’nin (GESİAD) Eylül Ayı toplantısının konuğu, Türk futbolunun başarılı isimlerinden Mustafa Denizli oldu.

Almira Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya; Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Reha Yereşen, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin, Kal-Der Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay ve çok sayıda GESİAD üyesi iş adamı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “Başarı hikâyesi ve spor dünyasındaki örnek kişiliği ile Türk futbol tarihine adını altın harflerle kazıyan Sayın Mustafa Denizli’nin bu gece aramızda olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Futbolda ilklerin adamı olarak tanınan Mustafa Hocamızın tecrübelerinden bizlerin de faydalanacağını düşünüyorum” dedi.

GESİAD’ın yaz döneminde kurumsal ziyaretler gerçekleştirerek, hem üyeler arası iletişimin artmasını, hem de Bursa’nın dinamikleriyle olan ilişkilerin gelişmesine katkı sağladığını ifade eden Kaya, şehrin önde gelen kurum ve kuruluşlarıyla olan işbirliklerinin önümüzdeki dönemde daha da artacağını belirtti.

Derneğe yeni katılan üyeler; Mustafa Sönmezay, Onur Battal ve Emre Demir’in üyelik rozetlerinin takıldığı gecede konuşan ünlü teknik adam Mustafa Denizli ise, Bursa’nın hayatında özel bir yeri olduğunu kaydederek, “Bursa’ya ilk defa özel bir gece için geldim ve çok özel günler için geldim. Burası benim için oldukça önemli bir şehir” dedi.

Bursaspor sinerji yakaladı…

Kısa bir Bursaspor değerlendirmesi de yapan Denizli, “Bursaspor’un lige başlangıcında biraz tereddütler vardı ancak hem oynadığı futbolla, hem aldığı sonuçlarla ligde iddialı bir konuma geleceğini gösterdi. Zaten Bursaspor’un iyi bir kadrosu var. Hem transferleriyle, devam eden futbolcularıyla, onun için taraftar da stadı doldurmaya başladı. Yakalanan bu sinerjinin devam etmesi Bursaspor’un hak ettiği konuma gelmesine yardımcı olacaktır” şeklinde konuştu.

“Yabancı sayısının tamamen düşürülmesi mümkün değildir”

Son günlerde futbol kamuoyunun gündeminde yer alan yabancı oyuncu sınırlaması konusuna ilişkin görüşlerini de aktaran deneyimli çalıştırıcı, “Yabancı sayısı tartışmaya değer bir konudur. 20 yıl önce de böyleydi, şimdi de böyle. Bunu sadece spontane değerlendirmek doğru değil. Bu konuyu anlık halledemezsiniz, zamana yaymak lazım. Öte yandan Türkiye’deki standartları değerlendiğiniz zaman bu açık rekabet ortamında Avrupa’da mücadele ediyorsanız bazı şeylere ihtiyacınız var. Sayı üzerinde tartışma yaşanılabilir ancak toptan düşürülmesi mümkün değildir. Şunu da söylemem gerekir ki, dünyada önemli olan nasıl başardığınız değil, neyi başardığınızdır. Dolayısıyla siz bir başarı elde ettiğinizde takımın ismi ön plana çıkıyor, kimlerle başardığınız değil” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …