Home FOTO GALERİ ÇALIŞMA HAYATININ BACIBEY’İ

ÇALIŞMA HAYATININ BACIBEY’İ

- Guncellenme Tarihi: 19 Eylül 2017 14:12
3 min read
ÇALIŞMA HAYATININ BACIBEY’İ için yorumlar kapalı
0

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu’na

Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç

Bacıbey Kent Kültürü Derneği Başkanı Sosyolog Mutlu Çınar

Orhaneli Belediye Başkanı Ve Türkiye Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu

Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Yönetiminden, Murat Zaim, Ali Sayın, Ferruh Duşbudak ve OSB Müdürü İlker Er’in Katılımıyla 30. Ahilik Haftası kutlamalarının başlangıç gününde anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.

Ziyarette Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu’na Zübeyde Hanım yüzlü Hayme Ana heykeli ve Ahiliğin vazgeçilmezi olan ŞED hediye edildi.

Orhaneli Belediyesi bünyesinde Toplum yararına çalışma programı dahilin de 6 aydır çalışan ve 22 Eylül de bitecek olan proje Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu’nun oluruyla 3 ay uzatıldı. Bu haber proje kapsamında çalışan 100 Kadın ve ailelerini doğrudan ilgilendiriyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Uludağ OSB bünyesinde çalışmaları devam eden Kreş tamamlandığında Kadın çalışanları sahiplenme adına Açılışı yapma sözü verdi.

Türkiye’nin seçilmiş ilk kadın bakanı 21 Aralık 1987 de 46 hükümette yer alan İmren Aykut oldu. Bacıbey Kent Kültürü Derneği Başkanı Sosyolog Mutlu Çınar 21 Aralıkta 1987’den bugüne son 30 yılda görev yapan kadın bakanların katılımıyla gerçekleşmesi planlanan 30. yıl etkinliğine destek sözü aldı.

Dünyanın ilk Toplu iş sözleşmesinin sanayi devriminin başladığı Avrupa da değil de 1766 da İznikli çinicilerin girdiği pazarlama krizi sonrası kan ve göz yaşı olmaksızın, çalışanın ve iş verenin haklarını koruyarak gerçekleşmesinin 251. yılında konuyla ilgili akademik katılımlı bir sempozyumun gerçekleşmesi ile ilgili çalışma başlatılacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …