Home GÜNCEL Muşlular Derneği 80 çocuğu sünnet etti

Muşlular Derneği 80 çocuğu sünnet etti

- Guncellenme Tarihi: 18 Eylül 2017 11:02
2 min read
Muşlular Derneği 80 çocuğu sünnet etti için yorumlar kapalı
0

2015 yılında kurulan Yıldırım Muşlular Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, 16 Eylül Cumartesi günü 80 çocuğun sünnet edildiği bir sünnet şöleni düzenledi. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, il ve ilçe başkanları, Muşlu İşadamları ve halkın katılımıyla sağlanan sünnet şöleni mehter marşı ve dualarla başladı.

Çocukların Bahar Hastanesi’nde hijyenik bir ortamda sünnet edildiğini belirten Yıldırım Muşlular Dernek Vekili Yalçın Uğur aynı zamanda çocukların içerisinde Hakkari Yüksek Ova’da şehit düşen Harun Arvaz’ın iki oğlunun da bulunduğunu belirtti.

  

80 çocuğun erkeklik hayatına ilk adımı attıklarını ifade eden Yalçın Uğur, ” Yıldırım Muşlular Derneği olarak bir sünnet şöleni düzenleyerek çocuklarımızın bu mutlu gününü hep beraber paylaşmak istedik. Bu sünnet şöleni bizim için bir ilkti ama devamını getirmeyi düşünüyoruz. Bugün halkımıza hizmet ve güzel bir etkinlik için burada bulunmaktayız. Katılım sağlayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum ” dedi.

Uğur, ” Şehidim sizler rahat uyuyun, sizlerin bıraktığı emanetlere biz Türk milleti olarak sahip çıkmak boynumuzun borcudur ” diyerek sözlerini tamamladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …