Home FOTO GALERİ MÜEZZİNOĞLU “İZNİK DÜNYA’YA LEZZET DAĞITIYOR”

MÜEZZİNOĞLU “İZNİK DÜNYA’YA LEZZET DAĞITIYOR”

- Guncellenme Tarihi: 18 Eylül 2017 14:06
3 min read
MÜEZZİNOĞLU “İZNİK DÜNYA’YA LEZZET DAĞITIYOR” için yorumlar kapalı
0

Çalışma ve Sosyal Güvenlik E.Bakanı Ak Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu İznik’te Belediye Başkanı Osman Sargın ve beraberindekiler ile Sebze ve Meyve Halini ziyaret ederek burada verdiği mesajda “İznik adeta dünyaya lezzet dağıtıyor” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar’ın da eşlik ettikleri ziyarette Müezzinoğlu hal dükkânlarını tek tek gezerek üretici ve tüccarlar ile bir araya geldi.

Kıraathane de vatandaşlar ile aynı sofrayı paylaşan Müezzinoğlu ve beraberindekiler burada üretici ve tüccarları dinledi. Müezzinoğlu açıklamasında “Bugün İznik’te özel ve anlamlı bir yerdeyiz. İznik doğası ve verimli topraklarıyla yılın hemen hemen her mevsiminde ürün veren bir bölge. Çalışkan insanlarının işlediği topraktan elde ettiği ürünler bugün marka haline gelmiş durumda. Sebze ve Meyve halini inceledik. Gördüm ki İznik İstanbul’un, ülkemizin ve hatta dünyanın sebze ve meyve ambarı. İznik adeta dünyaya lezzet dağıtıyor. Üreticimizin sıkıntıları var. Bizlere ilettiler, bizler notlarımızı aldık. Ben İznikli üreticilerimizi takdir ediyorum. Bereketli ve hayırlı pazarlar diliyorum” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da açıklamasında “Bugün Değerli Büyüğümüz Sn.Mehmet Müezzinoğlu ile üretici ve tüccarlarımızı ziyaret ettik.Çiftçilerimizin ziyaretten duyduğu memnuniyet bizleri de mutlu etti.Ben ilçemize ve hal ziyaretine teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.Üretici ve tüccarlarımıza hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

YÖK Başkanı Özvar: BTÜ Arama Konferansı Büyük Bir Yenilik

“Bursa Teknik Üniversitesini 2030 yılında nasıl görmek isteriz” sorusuna cevap arandığı Ar…