Home FOTO GALERİ MİNİK JUDOCULARIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR

MİNİK JUDOCULARIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR

- Guncellenme Tarihi: 18 Eylül 2017 14:31
5 min read
MİNİK JUDOCULARIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR için yorumlar kapalı
0

Türkiye Judo Federasyonun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Şampiyonası 14-16 Eylül 2017 tarihlerinde 65 ilden 873 sporcunun katılımı ile Karaman’da yapıldı.

Minikler Türkiye Judo Şampiyonasına Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına katılan minik judocularımız 3 altın ve 1 bronz madalya kazandılar. Katılım sayısı oldukça yüksek olan minikler Türkiye şampiyonasında birbirinden zorlu rakiplerle oldukça çekişmeli müsabakalar yapan judocularımız şampiyona sonunda 3 altın ve 1 bronz madalya kazanarak iller bazında yapılan sıralamada 65 il arasında Bursa’yı, Gemlik ekibi olarak 3.lüğe taşıma başarısı gösterdiler.

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü judo antrenörü Ahmet Kılınç yaptığı açıklamada, “Son birkaç yıldır bu kategorideki sporcularımız katıldıkları tüm ulusal ve uluslararası müsabakalardan bireysel başarılarla birlikte takım halinde de alınan şampiyonluk kupalarıyla başarıdan başarıya koşmaktadırlar. Geçtiğimiz yıl yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasında da 1 altın, 1 gümüş, bu sene içerisinde Nevşehir’de yapılan okul sporları Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya kazanan minik judocularımız, başarılarını her geçen gün geliştirerek, gelecek yıllarda Milli takımlar adına yurtdışındaki turnuva ve şampiyonalardan çok daha büyük başarılara imza atacaklarını kanıtlamışlardır. Daha 11-12 yaşında olan bu koca yürekli minik sporcularımız, yaşıtları oyun salonlarında, bilgisayar başında veya sokak ve parklarda oyunlar oynarken, haftanın 6 günü bıkmadan, usanmadan kışın dondurucu soğuğunda, yazın bunaltıcı sıcaklarında antrenmanlar yaparak bu başarılara ulaşmışlardır.  Müsabakalar sonunda ise İllerinden birçok kulüp ve takımın madalyalarının toplamı ile yapılan sıralamada kulübümüz sporcuları 65 il içerisinde Bursa’yı 3.lük basamağına taşımışlardır. Bu büyük başarılarından ve tarifsiz mücadelelerinden dolayı minik sporcularımı tebrik ediyor, gelecek yıllarda ülkemizi yurtdışında da aynı başarılarla temsil edeceklerine inanıyorum.  İlçemiz spor ve sporcularına desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye başkanımız Sayın Refik Yılmaz başta olmak üzere, Gemlik’teki çocuk ve gençlerimizin sportif alanda çok daha iyi yerlere gelmeleri adına gecesini gündüzüne katarak,

kendisini bu göreve adayan kulüp başkanımız Hulusi Gandar’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. “ dedi.

Dereceye giren sporcular:

Berfin Nur KARATAŞ      24 kg bayanlar Türkiye Şampiyonu

İbrahim YILDIRIM            30 kg erkekler Türkiye Şampiyonu

  1. Caner ÇETİN 34 kg erkekler Türkiye Şampiyonu

Enes AŞKIN                        42 kg erkekler   Türkiye 3.sü

Mert AYAN                        34 kg erkekler Türkiye 5.si

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…