Home FOTO GALERİ HAYVANSEVERLERDEN GEMLİK BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

HAYVANSEVERLERDEN GEMLİK BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

- Guncellenme Tarihi: 18 Eylül 2017 14:33
4 min read
HAYVANSEVERLERDEN GEMLİK BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR için yorumlar kapalı
0

Gemlik Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Hülya Özarslanoğlu, “Gemlik sokak hayvanlarının en rahat yaşadığı, aç, susuz kalmadığı, gerekli bakımlarının yapıldığı sayılı ilçelerden biridir. İlçemizde çok sayıda hayvansever sokak canlarının beslenmelerine yardımcı oluyor. Esnafımız uygun yerlere su kapları yerleştiriyor. İskele meydanında martılar, kumrular rahatça dolaşıyor, onlar için konulmuş su kaplarından sularını içiyor, insanların verdiği yemlerle besleniyor. İlçemizin bu hale gelmesinde hayvanseverlerin emekleri kadar Gemlik Belediyesinin de kanunların uygulanmasında titiz davranmasının rolü bulunuyor. Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile hayvanseverlerin işbirliği hayvanların yaşamlarını kolaylaştırıyor” dedi.

Gemlikli Hayvan severler olarak Belediyenin yaptığı birçok çalışma ve hizmet adına teşekkürü bir borç bildiklerini ifade eden Hülya Özarslanoğlu, “Özellikle bu yaz başında belediyenin herkesin kolayca göreceği ana caddelere astığı  ‘’Onlar İçin Bir Kap Su Bir Kap Mama’’ afişleri farkındalık yaratmak açısından çok faydalı oldu. Otomatik su kaplarının bakımları yapıldı, yüzlerce belediye logolu su kabı hayvanseverlere dağıtıldı. Gemlik Belediyesi yaralı, hasta ve küpesiz hayvanlar konusunda da en ciddi çalışan belediyelerden biri oldu. Deneyimli ve işini severek yapan Veteriner Hekimleri ve Bakımevi çalışanları aşılama ve kısırlaştırma konusunda üstün çaba gösteriyor. Her türlü hasta ve yaralı ihbarlarına en kısa sürede müdahale ediliyor. Bakımevinde mama ve ilaç sıkıntısı yok.  Yeni düzenlemelerle daha korunaklı hale getirildi. Buna rağmen yaşanan olumsuzluklar konusunda hayvanseverler olarak belediye yetkilileriyle görüşüyor ve sorunların çözülmesini sağlıyoruz” diye konuştu.

Gemlik Belediyesi ile farkındalık çalışmalarını devam ettireceklerini vurgulayan Hülya Özarslanoğlu, “Ben ilçemizin hayvan hakları konusunda bu noktaya gelmesinde emeği olan hayvanseverlere ve Gemlik Belediyesine teşekkür ediyorum. Sokak canlarımız için daha güzel çalışmaları hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…