Home FOTO GALERİ Bursa Derbisinde Gülen Çıkmadı

Bursa Derbisinde Gülen Çıkmadı

- Guncellenme Tarihi: 18 Eylül 2017 14:17
3 min read
Bursa Derbisinde Gülen Çıkmadı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyespor Beraberlikle Başladı

 

Osmangazi Belediyespor, Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi 2017-2018 Sezonu’nun ilk maçında Mudanya Dinçspor’a konuk oldu. Bursa derbisinde kazanan çıkmazken mücadele 31-31’lik skorla berabere sonuçlandı.

 

Kadınlar Hentbol Süper Ligi 2017-2018 Sezonu başladı. Sezona yeni transferler ve büyük hedefler ile başlayan Osmangazi Belediyespor, sezonun ilk karşılaşmasında Mudanya Dinçspor’a konuk oldu. Mudanya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Osmangazi Belediyespor iyi bir başlangıç yaptı. Arka arkaya sayılar bulan Osmangazili hentbolcular, maçın başında farkı 10’a çıkardı. Etkili oyununu ilk yarı boyunca sürdüren Osmangazili hentbolcular, rakibin farkı kapatmasına izin vermeyerek devreyi 20-10’luk skorla kapadı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun hakimiyeti ev sahibi Mudanya Dinçspor oldu. Osmangazili hentbolcuların hem hücumda hem de savunmada yaptığı basit hataları iyi değerlendiren Mudanya Dinçspor, karşılaşmanın son dakikasına 31-30 önde girdi. Büyük bir mücadelenin yaşandığı ve iki takımın galibiyet için varını yoğunu ortaya koyduğu mücadelede Osmangazili hentbolcular, son saniyelerde bulduğu sayı ile skoru 31-31’e getirdi. Kalan sürede her iki takım da sayı bulamayınca takımlar puanları yaylaştı.

 

İkinci yarıda istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını ifade eden Osmangazi Belediyespor Hentbol takımı Başantrenörü Nedzad Masic, “İlk yarıda üstün bir performans sergileyerek seriyi 10 sayılık üstünlükle kapadık. İkinci yarıyı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık fakat

mücadeleyi bırakmadık ve son saniyelerde attığımız sayı ile beraberliği yakaladık. İlk maçta eksiklerimizi görmek bizler için önemliydi. Önümüzdeki Polatlı Belediyespor maçı için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…