Home FOTO GALERİ BURSA’NIN GELECEĞİ ORTAK AKILLA İNŞA EDİLİYOR…

BURSA’NIN GELECEĞİ ORTAK AKILLA İNŞA EDİLİYOR…

- Guncellenme Tarihi: 15 Eylül 2017 13:55
9 min read
BURSA’NIN GELECEĞİ ORTAK AKILLA İNŞA EDİLİYOR… için yorumlar kapalı
0

BAŞKAN BURKAY VE EKİBİNE DESTEK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR…

BALKANTÜRKSİAD BAŞKANI TUNAKAN: “BTSO, İŞ DÜNYASINI HEYECANLANDIRAN PROJELERE İMZA ATIYOR”

KAYAPA SANAYİCİ İŞADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANI TOY: “BURSA İŞ DÜNYASI KÜRESEL ARENADAKİ RAKİPLERİNİ ARTIK DAHA İYİ TANIYOR”

BUİKAD BAŞKANI İPEK YALÇIN: “BTSO, KADIN GİRİŞİMCİLERE CESARET VERİYOR”

 

BURSA – Bursa iş dünyası, ortak akılla kente kazandırılan makro projelerin merkezi olan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve ekibine ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Kent ekonomisinin gelişimine katkı sağlayan sivil toplum kuruluşları, çatı kuruluşu BTSO liderliğinde Bursa’ya vizyon katan projelerin sürdürülebilir olması için bir araya gelmeye devam ediyor. DOSAB, MÜSİAD ve TÜMSİAD’ın Bursa şubeleri, BEKSİAD ile DOSABSİAD gibi kuruluşların yönetim kurulunu ağırlayan BTSO Başkanı Burkay, dün de Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Berat Tunakan, Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) Başkanı Yalçın Toy, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Başkanı İpek Yalçın ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

 

BALKANTÜRKSİAD BAŞKANI TUNAKAN: “HEYECAN VERİCİ PROJELERE İMZA ATTINIZ”

 

BTSO ziyaretinde konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, iş dünyasının çatı kuruluşu olan Oda’nın örnek projeleriyle kent ve ülke ekonomisine büyük değer kattığını ifade etti. Tunakan, özellikle kentte düzenlenen nitelikli fuarlarla birlikte Ticari Safari, Ur-Ge ve Kümelenme projeleriyle Küresel Fuar Acentesi’nin Bursa’nın ticaret potansiyeline güç kattığını söyledi. BTSO’nun liderliğinde hayata geçen projelerin devam etmesini istediklerini dile getiren Tunakan, “Bursa için attığınız her adımda yanınızdayız” dedi.

 

BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve ekibine Bursa’ya değer katan çalışmalarından dolayı teşekkür eden Tunakan, ‘Bursa Büyürse Türkiye Büyür’ mottosunun tüm Türkiye tarafından sahiplenildiğini ifade etti. BALKANTÜRKSİAD olarak yine BTSO liderliğinde Balkan Türk Ticaret Merkezi’ni hayata geçirmek istediklerini kaydeden Tunakan, “Bursa ile Balkanlar arasındaki ticaret köprüsünün gelişmesini hedefliyoruz” diye konuştu.

 

“BTSO’NUN PROJELERİ KENTİMİZ İÇİN BÜYÜK ŞANS”

 

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin de BTSO’nun Bursa ekonomisini hareketlendiren ve yenilik katan önemli çalışmalara imza attığını belirterek, “Odamız, Başkanımız Sayın İbrahim Burkay ve ekibinin liderliğinde önemli başarılara imza attı. Bu projelerin Bursa’ya kazandırılması kentimiz için büyük şans. BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

 

KSİAD BAŞKANI TOY: “BURSA DÜNYA TİCARETİNE İMZA ATTI”

 

KSİAD Başkanı Yalçın Toy, Bursa ekonomisinin BTSO’nun projeleriyle kabuk değiştirdiğini ve stratejik sektörlerde güç kazandığını söyledi. Özellikle Küresel Fuar Acentesi ve Ticari Safari Projesinin firmaların dünyaya açılmasına büyük destek olduğunu belirten Toy, şöyle konuştu: “Odamızın projeleri ihracatımıza ve katma değerli üretimimize büyük katkı sağladı. BTSO neredeyse her ay uçak dolusu iş adamını dünyanın dört bir yanındaki organizasyonlarla buluşturuyor. KSİAD olarak BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay ve ekibinin yanında olmaya devam edeceğiz.”

 

“BTSO GİRİŞİMCİ KADINLARA CESARET VERİYOR”

 

BUİKAD Başkanı İpek Yalçın, BTSO’nun çalışmalarıyla girişimci kadınları da cesaretlendirdiğini söyledi. BUİKAD olarak BTSO Başkanı Sayın İbrahim Burkay ile birlikte daha güzel çalışmaları hayata geçirmek istediklerini ifade eden Yalçın, “Bursa ekonomisindeki girişimci kadınların ağırlığını artırmak için dernek olarak önemli projeler gerçekleştiriyoruz. BTSO’nun da bu konuda örnek çalışmaları var. BTSO Başkanımız İbrahim Burkay ve ekibine kadın girişimcilere yol gösteren projelerinde birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“5.000’İ AŞKIN ÜYEMİZİ DÜNYA İLE BULUŞTURDUK”

 

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, kent dinamikleri ile birlikte Bursa’nın her alanda gelişmesi için projeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Küresel Fuar Acentesi ve Ur-Ge projeleri kapsamında 4 yıl boyunca 5 bine yakın iş dünyası temsilcisi için 120’yi aşkın yurt dışı ticari heyet düzenlediklerine işaret eden Burkay, “Hedefimiz Bursalı firmalarımızın global arenada daha güçlü olmasını sağlamak. 16 makro proje hedefiyle çıktığımız yolda kent dinamiklerinin katkıları ve ‘Ortak Aklın Gücüyle’ şimdiye kadar 38 projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Bursa ekonomisine güç katan iş dünyamızın değerli temsilcilerine katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …