Home FOTO GALERİ İMSİAD’DAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

İMSİAD’DAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 14 Eylül 2017 13:51
3 min read
İMSİAD’DAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Ödünç, Hüseyin Kul, Ahmet Tahtalı, Burak Coşkun ve Kemal Bilim katıldı. Ziyarette konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a yeni görevinde başarılar diledi.

İMSİAD’ın faaliyetlerinden bahseden Gökçadır, derneğin kurulduğu günden bugüne sektörel anlamda kent ve ülke yararına çalıştığını ve başarılı projeleri hayata geçirdiğini söyledi. En önemli gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili farkındalık oluşturmaya çalıştıklarının altını çizen Gökçadır, verilen demeçlerle, tüm paydaşların katıldığı forumlar ve çalıştaylarla, kentsel dönüşüm için ortak akıl oluşturmaya gayret ettiklerini belirtti. Teknik geziler, üniversite protokolleri, sanayici-müteahhit buluşmaları, fuarlar ve söyleşilerle sektöre fayda sağladıklarını ifade eden Gökçadır, sektörün ve dolayısıyla Bursa ile ülkenin gelişimi için her kesimle bir arada çalışmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Ziyaret için İMSİAD’a teşekkür eden Salman, sivil toplum kuruluşlarının ülke için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “İMSİAD’ın faaliyetleri çok değerli. Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörü dünyada ve ülkemizde çok önemli bir yerde. Özellikle son dönemlerde ülkemizdeki firmaların artık yurt dışında işler alabildiğini görmek bizleri sevindiriyor. Sektörün yakaladığı bu ivmeyi devam ettirmesinin ülke ekonomisi için gerekli olduğunu düşünüyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …