Home FOTO GALERİ Eğitime katıldılar “Güzellik Uzmanlığı” sertifikası sahibi oldular

Eğitime katıldılar “Güzellik Uzmanlığı” sertifikası sahibi oldular

- Guncellenme Tarihi: 13 Eylül 2017 13:21
3 min read
Eğitime katıldılar “Güzellik Uzmanlığı” sertifikası sahibi oldular için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi ve ESSPLUS iş birliğiyle düzenlenen “Güzellik Uzmanlığı” eğitimini tamamlayan kursiyerler, sertifikalarını törenle aldı.

 

Nilüfer Belediyesi’nin, özellikle kadınların istihdamını artırmak amacıyla ESSPLUS iş birliğiyle düzenlediği “Güzellik Uzmanlığı” eğitimi tamamlandı. Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü İş ve Meslek Edindirme Ofisi tarafından organize edilen eğitim ile kuaförlerin ve güzellik merkezlerinin ara eleman ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

15 kişinin katıldığı ve toplam 90 saat süren eğitimde katılımcılar, hijyen, deri yapısı ve hastalıkları, kaş dizaynı, ağda, kaş ve kirpik boyama, el ve ayak bakımı, manikür, pedikür, özel cilt bakım teknikleri ve tüm vücut masajı konusunda uzman eğitmenler tarafından  bilgilendirildi. Eğitimi tamamlayan kadınlar, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde düzenlenen törende sertifikalarını aldı. Törene, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız ve Ahmet Çakıcı katıldı.

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği meslek edindirme eğitimlerine ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, “Ülkemizin en önemli sorunu olan işsizliği azaltmak, insanlara meslek edindirerek istihdamlarını sağlamak için Nilüfer Belediyesi olarak çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda her ay farklı alanlarda düzenlediğimiz eğitimlerle kursiyerlerimizi sertifika sahibi yapıyoruz. Kurum olarak, güzel bir gelecek için önemli adımlar attığımızı düşünüyorum. Eğitimi başarıyla tamamlayanlara iş yaşamlarında başarılar diliyorum. Eğitimcilerimize de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Ahmet Çakıcı, kursiyerleri tek tek kutlayarak sertifikalarını verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …