Home FOTO GALERİ CHP’li gençlerden 94. kuruluş yıldönümü pikniği

CHP’li gençlerden 94. kuruluş yıldönümü pikniği

- Guncellenme Tarihi: 13 Eylül 2017 13:02
5 min read
CHP’li gençlerden 94. kuruluş yıldönümü pikniği için yorumlar kapalı
0

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Çalı Futbol Sahası’nda düzenlenen piknik,  partilileri buluşturdu. CHP Nilüfer İlçe Gençlik Kolları organizasyonuyla gerçekleşen pikniğe partinin her kademesinden geniş  katılım oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa örgütü, hafta sonunda düzenlenen piknikte birlik beraberlik içinde keyifli bir gün geçirdi. Onur Uslu başkanlığındaki CHP Nilüfer İlçe Gençlik Kolları’nın CHP’nin 94. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği piknik partinin bütün kesimlerini bir araya getirdi.
Çalı Futbol Sahası’nda düzenlenen pikniğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman, CHP Karacabey İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert, CHP Gürsu İlçe Başkanı Cavit Kaya, CHP İznik İlçe Başkanı Ayhan Özer, Yenişehir ve Mudanya Gençlik Kolları’nden gençler ve çok sayıda partili katıldı. Halkın da ilgi gösterdiği piknikte Roman Orkestrası’nın sahne alarak konseriyle katılımcılara renkli anlar yaşattı. Gürel Yılmaz ve Sevgiye Minnet Orkestrası ve İmece grubu da  seslendirdiği parçalarla pikniğe renk kattı.
Mangal partisinde bir taraftan ikram yenilirken, diğer taraftan partililer sohbet etti. Pikniğe katılanlar hep birlikte keyifli bir gün geçirerek, moral depoladı.
Piknikte yapılan konuşmalarda da birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bizler CHP ailesi olarak geleceğe iyi bir imza atabiliriz. Hem ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırma konusundaki azmimizi göstererek, hem de Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ileriye taşıma görevini sürdüreceğiz. Aynı zamanda  azimle çalışırsak özgürce, barış içerisinde, adaletin herkese eşit bir şekilde dağıtıldığı ve insanca yaşandığı bir ülkeyi tekrar inşa edebilme hakkına sahip olabiliriz. Onun için sorumluluğumuz büyüktür” ifadelerini kullandı.
CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94’üncü yıldönümünü kutlayarak, “Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece Cumhuriyet Halk Partisi varlığını sürdürecektir” dedi.

CHP Nilüfer Gençlik Kolları Başkanı Onur Uslu da, CHP’nin 94 yıllık bir çınar olduğunu belirterek “Gençlik kolları da bu çınarın filizleridir. Biz gençler olarak CHP’yi iktjdara götürmek için tüm enerjimizle çalışmalarımıza  devam edeceğiz” dedi.
Uslu, pikniğe katılanlara ve bu buluşmada emek veren herkese de teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…