Home FOTO GALERİ TATAMİ’DE HEYECAN FIRTINASI

TATAMİ’DE HEYECAN FIRTINASI

- Guncellenme Tarihi: 12 Eylül 2017 13:14
3 min read
TATAMİ’DE HEYECAN FIRTINASI için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği ile organize ettiği ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Uluslararası Karate Turnuvası büyük ilgi gördü. Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğünün de desteklediği organizasyona Türkiye’nin 37 güzide Karate Kulübünün yanı sıra Sırbistan ve Makedonya’dan takımlar katıldı. Gemlik’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen şampiyonada Minikler, Yıldızlar, Ümitler ve Gençler kategorilerinde Kata ve Kumite maçları yapıldı. Atatürk Spor Salonunda yapılan ve iki gün süren Gemlik Uluslararası Karate Turnuvasında genel klasmanda birinciliği Darıca Belediyesi, ikinciliği Bursa Büyükşehir Belediyesi, üçüncülüğü de Gemlik Do Jo Karate Kulübü ve İstanbul Sultanbeyli Karate Kulübü sporcuları elde etti.

Zeytinin Başkenti Gemlik’i aynı zamanda Üniversite ve Spor Şehri de yapmak için kolları sıvadıklarını belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, son beş yıl içinde birçok spor branşında ulusal ve uluslararası düzeyde organizasyonlara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Spora yönelik alt yapı ve tesisleşme çalışmalarını ve yatırımlarını devam ettireceklerini müjdeleyen Refik Yılmaz, Karate Turnuvasına katılan takımlara teşekkür ederek, başarılar diledi.

762 sporcunun Tatami’de heyecan fırtınası estirdiği şampiyona ilçe halkı tarafından da yoğun ilgi gördü. Sabah 09.00 ile akşam 19.30 saatleri arasında yapılan ve iki gün süren şampiyonanın ödül töreninde de protokol üyeleri yer aldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, dereceye giren sporcuları da tek tek kutlamayı ihmal etmedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…