Home FOTO GALERİ EFKAN ALA’DAN BAŞKAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

EFKAN ALA’DAN BAŞKAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 12 Eylül 2017 13:58
4 min read
EFKAN ALA’DAN BAŞKAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

İçişleri E. Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

İçişleri E. Bakanı, Bursa Milletvekili Efkan Ala, İl Başkanı Ayhan Salman’ı ziyaret etti. Ala, Başkan Salman’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, başarılar diledi. Efkan Ala, Bursa’nın tüm potansiyelleri, gelişime açık yapısı ile beklentisi yüksek bir il olduğunu belirtti. Ala, “Çok şükür ki partimiz ve teşkilatlarımız, kuruluşundan bu yana ülkemizin ve Bursamız’ın beklentilerini fazlası ile karşıladı. Yıllardır seçim dönemlerinde halkımızın teveccühü ve sandıklardan çıkan oy oranları halkımızın bizlere karşı olan güvenini defalarca kanıtladı. Allah’ın izni ve halkımızdan aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Yeni dönemde de adımlarımızı hızlandırarak ülkemizi ve Bursamızı büyük hedeflerimize yürüyeceğimize olan inancım tamdır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bursa Halkı’nın partilerine karşı duyduğu güvenden güç alarak büyük hizmetlerin takipçisi olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Salman, şu ifadeleri kullandı:

“Çok şükür ki göreve geldiğimizden bu yana AK Parti Bursa teşkilatlarında görev almak isteyen AK Parti ve Bursa sevdalılarının yoğun teveccühü ile karşı karşıyayız. Birbirinden değerli isimler yönetime girmek için başvuruda bulunuyor. Bu konuda son aşamalara geldik. İnşallah istişarelerimiz sonucunda belirlenen isimleri çok yakında kamuoyuna duyuracak ve bir an önce çalışmalarımıza başlayacağız. Bu güzel şehrin ve insanlarının taleplerini ve beklentilerini biliyoruz. Şehrimizin yöneticileri, sivil toplum örgütleri ve halkımızla iç içe olarak hizmetlerin takipçisi olup, sorunların ve taleplerin çözümü için yetkili makamlarla gerekli köprüleri kuracağız. Allah’ın izni ile taş üstüne taş koymaya geldik. Bu güzel şehre değer katmak için elimizden gelen her çabayı göstereceğiz”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir’den Yoğun Mesai

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nilüfer Belediy…