Home FOTO GALERİ BTÜ PROJELERİ AR-GE İNOVASYON ZİRVESİNDE

BTÜ PROJELERİ AR-GE İNOVASYON ZİRVESİNDE

- Guncellenme Tarihi: 9 Eylül 2017 14:00
2 min read
BTÜ PROJELERİ AR-GE İNOVASYON ZİRVESİNDE için yorumlar kapalı
0

BURSA – Bursa Teknik Üniversitesi İstanbul’da düzenlenen “2. Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi”nde inovatif projelerle ilgili çalışmalarını sergiledi.

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığı himayelerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde 6-7 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen “2. Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi”nde kamu, üniversite ve sektör temsilcileri bir araya geldi.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK, DEİK ve TOKİ’nin katkıları ile Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) tarafından düzenlenen etkinlik ile inovatif projelerin yatırıma dönüşmesine zemin hazırlanarak Türkiye’nin teknolojide ulaştığı nokta ortaya kondu.

 

Bursa Teknik Üniversitesi de (BTÜ) BEBKA desteğiyle hazırlanan standı ile ikinci kez katıldığı zirvede inovatif projelerinden örnekler sergileyerek etkinliğe katkıda bulundu. BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir üniversite standını ziyaretleri sırasında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Baykar Makina Genel Müdürü Selçuk Bayraktar ve MMG Genel Başkanı Osman Balta’ya üniversitede sürdürülen Ar-Ge çalışmaları ve zirvede sergilenen projeler hakkında bilgi aktardı. BTÜ öğretim üyeleri tarafından farklı disiplinlerde yürütülmekte olan projeler zirve süresince özel sektör, kamu kurumları ve Ar-Ge merkezlerinden çok sayıda ziyaretçinin ilgi odağı oldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …