Home FOTO GALERİ Ankara Emlak Fuarı’nın Gözdesi Osmangazi Oldu

Ankara Emlak Fuarı’nın Gözdesi Osmangazi Oldu

- Guncellenme Tarihi: 8 Eylül 2017 15:45
11 min read
Ankara Emlak Fuarı’nın Gözdesi Osmangazi Oldu için yorumlar kapalı
0

Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan:

“Her Yönüyle Örnek Alınacak, Son Derece Başarılı Bir Proje

Başkan Dündar: “Depreme Karşı Yeni, Planlı ve Modern Bir Şehir İnşa Ediyoruz”

 

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’nın gözdesi oldu.

 

ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılışından sonra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varank, MÜSİAD Başkanı İlhan Erdal ve beraberindekilerle Osmangazi Belediyesi’nin standını ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, “Türkiye’de örnek olacak bir proje. Sayın Başkanımız Mustafa Dündar ve ekibini tebrik ediyoruz” diye konuştu.

 

Bu yıl 7-10 Eylül tarihleri arasında Ankara Ticaret ve Sanayi Odası Congresium’da ilk kez düzenlenen CNR Emlak Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nın gözdesi Osmangazi Belediyesi oldu. Fuara, zemin artı 5 kat yüksekliği, geniş yeşil alanları, sosyal donatı alanları ve caddeleri ile Türkiye’ye örnek teşkil eden Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile katılan Osmangazi Belediyesi’nin standını gezen konuklar, projenin dev maketi, ekranlarda dönen animasyon ve gerçek görüntüler ile Başkan Mustafa Dündar’ın hologram

üzerinden projenin tanıtımını  büyük bir beğeniyle izledi.

 

Ceylan, “Her Yönüyle Örnek Alınacak Bir Proje”

Gerek tasarım, gerekse iç donanım olarak fuarın gözdesi olan Osmangazi Belediyesi’nin standını ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Başkan Mustafa Dündar’ı tebrik etti. Proje hakkında Başkan Dündar’dan bilgi alan Bakan Yardımcısı Ceylan, “Osmangazi Belediyemiz’in projesi, zemin artı 5 kat olan yüksekliği, yeşil alanları ve sosyal donatı alanlarıyla, Türkiye’ye örnek olacak Kentsel Dönüşüm Projelerinden birisi. Sayın Bakanımız da, geçtiğimiz günlerde katıldığı törende tamamlanmış olan projedeki daire sahiplerine tapularını teslim etti. Her yönüyle örnek alınacak son derece başarılı bir proje. Sayın Başkanımız Mustafa Dündar ve ekibini tebrik ediyoruz. Bakanlığımızın da projede ortaklığı var. Bakanlık olarak Osmangazi Belediyemiz’e bu başarılı projenin hayata geçirilmesi sürecinde gerek kamulaştırma, gerek diğer konularda her türlü desteği verdik, bundan sonra da destek olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Varank, “Osmangazi Belediyesi’ni Tebrik Ediyorum”

Osmangazi Belediyesi’nin standını gezip inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varank da öncelikle katılımlarından dolayı Osmangazi Belediyesi’ni kutladığını ifade etti. Varank, “Gerek, stant, gerek proje olarak son derece başarılı, örnek bir proje. Tamamlanıp hak sahiplerine anahtar teslimi yapılmış olan projenin hem maketini, hem de canlı görsellerini görme imkanı bulduk. Öncelikle böyle bir projeyi hayata geçirdiği için Başkanımız Mustafa Dündar’ı tebrik ediyorum. Bu projenin diğer belediyelerimizin gerçekleştireceği Kentsel Dönüşüm Projelerine de örnek olmasını diliyorum” dedi.

 

Dündar, “Depreme Karşı Planlı ve Modern Bir Şehir İnşa Ediyoruz”

Fuarın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, konuklarına Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin bulunduğu standı gezdiren Başkan Mustafa Dündar, kentsel dönüşümün sadece Bursa’nın değil Türkiye’nin gündeminde olan bir konu olduğunu ifade etti. Bu nedenle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yapılacak projelerin büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Dündar, “Sayın Bakanımızın da belirttiği gibi, bugün ülkemizde 7,5 milyon binanın yıkılması gerekiyor. Bizler de olası bir deprem felaketine karşı bu çalışmaları başlattık. Deprem felaketine karşı yeni, planlı ve modern bir şehir inşa ediyoruz. Ankara’da ilk kez düzenlenen fuarda Soğanlı Kentsel Dönüşüm projemizi tanıtıyoruz. Bakanlığın, ilgili kurumların, üniversitelerin ve özel sektörün katıldığı bu fuar, herkesin projelerini tanıtma fırsatı bulduğu bir alan. Osmangazi Belediyesi olarak bizler de, katıldığımız bu tür fuarlarda yaptığımız çalışmaları ziyaretçilere tanıtma imkanı buluyoruz. Projemiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bir proje. Buradan bakanlığımıza da, bu çalışmalarımızda bize verdiği destekler için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde bu yıl ilk kez Ankara’da düzenlenen Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı, (CNR Emlak Ankara) 7-10 Eylül tarihlerinde ATO Congresium’da gerçekleştiriliyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından da desteklenen fuara, emlak sektörünün önde gelen firmaları dev projeleri ile katılıyor. Ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen fuarın açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, MÜSİAD Başkanı İlhan Erdal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varank, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Açılışın ardından ilk olarak Osmangazi Belediyesi’nin standını gezen konuklar, hologram uygulaması ile Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni konuklarına canlı formatta anlatan Başkan Mustafa Dündar’dan dinleyip, daha sonra projenin dev maketini yakından inceleyip bilgi aldılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…