Home FOTO GALERİ MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ BAYRAMDA ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI…

MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ BAYRAMDA ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI…

- Guncellenme Tarihi: 6 Eylül 2017 13:17
2 min read
MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ BAYRAMDA ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI… için yorumlar kapalı
0

BURSA – AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) üyesi Emine Yavuz Gözgeç, Kurban Bayramında şehit ailelerini yalnız bırakmadı.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile birlikte Emek Mahallesi’nde oturan Şehit Yunus Yılmaz’ın Ailesine ve Demirtaş Mahallesi’nde oturan Şehit Mümin Pınardağ’ın Ailesine ziyarette bulunan Gözgeç, “Sizler bize emanetsiniz ve bizde bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız” dedi.

Şehitlik makamının herkese nasip olmayan yüce bir duygu olduğunu belirten AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) üyesi Emine Yavuz Gözgeç, ziyaretlerinde Şehit Yunus Yılmaz ve Şehit Mümin Pınardağ’ın Aileleri ile bir süre görüştü.

Milletvekili Gözgeç, “Şehitlerimiz Yunus Yılmaz ve Mümin Pınardağ’ın nezdinde ülkemizin ve milletimizin birliği ve bekası için toprağa düşen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa Teknik Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesinden İş Birliği

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arasında iş birliği p…