Home FOTO GALERİ BAŞKAN SALMAN: TÜRKİYE’NİN GÜCÜ TÜM MAZLUM MİLLETLERE UMUT OLUYOR

BAŞKAN SALMAN: TÜRKİYE’NİN GÜCÜ TÜM MAZLUM MİLLETLERE UMUT OLUYOR

- Guncellenme Tarihi: 4 Eylül 2017 14:04
9 min read
BAŞKAN SALMAN: TÜRKİYE’NİN GÜCÜ TÜM MAZLUM MİLLETLERE UMUT OLUYOR için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, İl Başkanlığı Bayramlaşma programında konuştu. Başkan Salman, konuşmasında  ülkemizin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nın hayırlar getirmesini dileyerek, gündem konularına değindi.

Başkan Salman, en büyük dileklerinin; zulmün, katliamların, kargaşanın ve haksızlıkların son bulması ve sadece ülkemizde değil, bölgemizde, İslam Âleminde ve bütün dünyada da bayramların bayram gibi yaşanabilmesi olduğunu belirterek, “Tüm mazlum coğrafyalar da oluk, oluk kan akarken, zulüm, her rengiyle kardeşlerimizi inletirken, yoksulluk en ağır şekilde hükmünü sürerken, mübarek Kurban Bayramının; İdrakleri aydınlatması, gönülleri yumuşatması, insanlığa vicdanı ve merhameti hatırlatması yine en büyük arzumuzdur” dedi.

“Barışın ve huzurun tüm dünyaya hâkim olması için çaba harcayan bir liderin arkasında, ülkesinde ve dünyada adaletin temel alınması için çalışan ulvi bir davanın parçası olarak şükürler olsun ki bu Kurban Bayramı’nda da teşkilatımızla bir aradayız” diyen Ayhan Salman,

“Kısa bir süre önce gerçekleştirilen nöbet değişimiyle Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizce bu kutlu göreve layık görülerek, İl başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi.AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Türkiye’nin önüne koyduğu vizyon ve büyük hedefler yolunda en büyük desteği veren Bursa’mızda çok zor ama bir o kadar da kutsal bir görevi teslim aldığımın farkında olarak çalışmalarıma başladım. Partimize her zaman Türkiye ortalaması üzerinde destek veren, sanayisiyle, üretimiyle, tüm ekonomik potansiyeli ve çalışkan insanları ile Türkiye’nin vizyonuna yeni ufuklar açan bu güzel şehre değer katmak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

Başkan Salman, birlik ve beraberlik içersinde çalışarak, ortak akılla hareket ederek, hep birlikte, Bursa’mızın değerine değer, gücüne güç katacaklarına olan inancını dile getirerek, şunları söyledi:

“Türkiye,  AK Parti hükümetlerinin verdiği hizmetlerle, demokrasiyi ve insanı öne alan düzenlemeleri ile geleceğe daha bir umutla bakıyor. Bu umudun verdiği güvenle önümüze 2023, 2053, 2071 gibi

uzun vadeli hedefler koyabiliyoruz. Geçmiş yıllarda darbelerle, koalisyonlarla, krizlerle boğuşup gününü kurtarmaya çabalayan Türkiye, artık hızla büyüyor. Türkiye yalnızca kendi vatandaşlarının değil, bölgenin, ümmetin ve tüm dünya mazlumlarının umudu haline geliyor. Türkiye’nin bu gücü, Suriye’de, Irak’ta, Filistin’de ve hatta çok uzaklarda Arakan’da zulüm gören halklara umut olup, güven veriyor. Allah’ın izni ile doğru yoldayız. Bu gücü hazmedemeyen iç ve dış mihrakların kurduğu FETÖ, PKK, DAEŞ, gibi tüm şer odaklarının çabalarına rağmen güzel ülkemiz büyüyor ve dünyada söz sahibi olmaya devam ediyor. Çok önemli bir görevi devraldık.

Allah’ın izni ile de teslim aldığımız bu kutsal bayrağı daha da yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu yolda en büyük gücümüz yine siz değerli dava arkadaşlarımız ve ne kadar ferasetli kararlar verdiğini geçtiğimiz tüm seçimlerde defalarca gösteren, aziz milletimiz olacaktır. Partimizin, liderimizin ve milletimizin önüne konulan tüm engellere rağmen AK kadrolar, ülkesi için, milleti için hep dimdik ayaktaydı ve ayakta olmaya da devam edecektir.

Biz bu ülkenin gücüne güç katmak için yola çıkmış bir partinin mensuplarıyız. Halkımız, geçtiğimiz 16 yılda neler yapabileceğimizi gördü, bizlere inanıyor ve güveniyor. İnşallah bu inançla yürümeye devam edecek ve Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ilmek ilmek işlediği hedeflere emin ve hızlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

 

Umudumuz ve gücümüz ümmetin ve tüm dünyadaki mazlumların umududur, gücüdür.  Bu bilinçle çıkılan kutlu yolumuzda birlik ve beraberliğimizle daha nice mesafeleri kat edeceğimize olan inancım tamdır. Önümüzdeki günlerde oluşturacağımız yeni il yönetim kurulumuz ve arkasından gerçekleştireceğimiz ilçe kongrelerimiz bu ulvi hedefe giden yolda yenilenip güçlenen dinç kadrolarımızın oluşturulması için çok önemli bir fırsattır. Bu vesile ile siyaset yoluyla Bursa’mıza hizmet etmek isteyen Ak parti davasına inanmış başta gençlerimiz ve kadınlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimizi de bu çatı altında görev almaya davet ediyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…