Home FOTO GALERİ AK PARTİ OSMANGAZİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI…

AK PARTİ OSMANGAZİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI…

- Guncellenme Tarihi: 4 Eylül 2017 14:26
6 min read
AK PARTİ OSMANGAZİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI… için yorumlar kapalı
0

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ EMİNE YAVUZ GÖZGEÇ: KURBAN BAYRAMI ASLINDA BİR TESLİMİYETİN, FEDAKÂRLIĞIN SİMGESİDİR.

DÜNDAR : DEVLET KÖKLERİ TARİHE DAYANAN BİR MİLLETİZ

YILMAZ : RABBİM MAZLUMLARIN VE MAĞDURLARIN YARIMDICI OLSUN.

BURSA – AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın geleneksel bayramlaşma töreni Merinos Tren İstasyonu Kafe’de gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine; AK Parti Bursa Milletvekillileri Bennur Karaburun, Emine Yavuz Gözgeç ve Muhammed Müfit Aydın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, meclis üyeleri, ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninin açılışında konuşan ve Müslüman coğrafyalarda mazlumlara yapılan zulümlere dikkat çeken AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Bu bayram gününde Rabbimizden, tüm dünyada zulüm gören mazlum kardeşlerimize yardımcısı olmasını ve onların bu zulümden kurtulmasını nasip etmesini diliyorum. Yüce Mevla, Kurban Bayramı vesilesiyle kesmiş olduğumuz kurbanlarımızı dergahı izzetinde kabul ve makbul eylesin” dedi.

Yılmaz, bayramların, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği günler olduğunu, bir ve beraber olunması halinde de her şeyin üstesinden gelinebileceğini sözlerine ekledi.

Bayramlaşma programına katılan ve bayramın hayırlar getirmesini dileyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, “Bayramı bayram bilip, büyüklerin ellerini öpen, küçüklerin yolunu gözleyen bir anlayışın sürmesi lazım” diye konuştu.

Dündar, “Devlet kökleri tarihe dayanan bir milletiz”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bizler tarihi bir kimliği olan, tarihi bir devlet yapısı olan, devlet kökleri çok tarihe dayanan bir milletiz. Dolayısıyla bu birlikteliğimizi, bu gücümüzü, bu bayrak altında birleştirdiğimiz zaman, tarihin her döneminde bu ülke, bu millet saldırıyla karşı karşıya kalmış ama her zaman çok şükür bu saldırıyı püskürtmüşüz ve biz bayrağımızı gönderden indirmemişiz” ifadelerini kullandı.

Gözgeç, “Kurban Bayramı demek teslimiyet demektir”

Gerçek teslimiyetin sadece Allah’a olduğunu, Kurban Bayramı vesilesiyle bunun daha iyi bir şekilde idrak edildiğini belirten AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, “Öncelikle Kurban Bayramı’mız mübarek olsun, hayırlı olsun her birimiz için. Kurban Bayramı aslında bir teslimiyetin, fedakarlığın simgesi. Çünkü orada Hz. İbrahim teslimiyetini görüyoruz. En sevdiklerimizden vazgeçebilmenin ne demek olduğunu, gerçekten iman etmenin ne demek olduğunu, teslimiyetin sadece Allah’a teslimiyet, kula teslimiyet olmadığını Kurban Bayram’larında tekrar tekrar idrak ediyoruz. İnşallah manevi havasına, manevi anlamına uygun şekilde yaşamayı Allah bizlere nasip eder” dedi.

Ayrıca Arakan’da Müslümanlara yapılan zulme değinen Gözgeç; Dünyadaki tüm mazlum ve mağdurların umuduyuz. Bu nedenle güçlü bir Türkiye olmak zorundayız” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammed Müfit Aydın, “Bayramımız mübarek olsun. Hepinize, ailelerinize, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice bayramlar diliyorum” dedi.

Programa katılan ve burada partililere hitap eden AK Parti Bursa Milletvekilleri Bennur Karaburun da, bayramlarda birlik ve beraberlik duygularının pekiştiğine dikkat çekti.

Bayramlaşmaya katılan önceki dönem İl Başkan Vekili Alpaslan Yıldız da bir selamlama konuşması yaptı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…