Home FOTO GALERİ Başkan Dündar, Kurban Satış Yerlerini Ziyaret Etti

Başkan Dündar, Kurban Satış Yerlerini Ziyaret Etti

- Guncellenme Tarihi: 29 Ağustos 2017 13:24
3 min read
Başkan Dündar, Kurban Satış Yerlerini Ziyaret Etti için yorumlar kapalı
0

Dündar, Kurban Pazarlığında Arabuluculuk Yaptı

 

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala belediye tarafından hazırlanan kurban satış yerlerini gezerek incelemelerde bulundu. Yunuseli ve Veysel Karani mahallelerinde kurulan satış yerlerinde yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Dündar, ayrıca bir vatandaş ile satıcıya pazarlık konusunda aracılık ederek anlaşmalarına yardımcı oldu.

 

Kurbanlık satışlarının bu yıl Osmangazi’de 2 ayrı noktada yapılacağını belirten Başkan Mustafa Dündar, satış alanlarının hem vatandaşların, hem de kurban satıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda düzenlendiğini ifade etti. Bu yıl Yunuseli ve Veysel Karani mahallelerinde toplam 650 büyük ve küçükbaş kurban satış çadırı kurduklarını söyleyen Dündar, “Belediye olarak buralardaki alt yapı hizmetlerini sağlıyoruz. Yeteri miktarda wc, banyo, çay ocağı, yemek yeme yerleri ve mescit oluşturuldu. Bunların yanında ilaçlama ve tankerlerle sulama hizmetleri veriyoruz. Günlük gübre küreme işlemleri de yapılıyor. Bu yıl kaçan hayvanları yakalamak için özel bir ekip kuruldu. Satıcı arkadaşlarımıza yardımcı olmak adına bu tim görev yapacak. İnşallah, hem satıcı hem de alıcı vatandaşlarımıza Kurban Bayramı hayırlı olur. Bereketli kazançlar elde ederler” dedi.

 

Kurban satış yerlerinde incelemelerde bulunarak, vatandaş ve satıcıların istek ve önerilerini dinleyen Dündar, kurbanlık olarak satışa sunulan bir deve hakkında satıcısından bilgi aldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…