Home FOTO GALERİ Ak-İzo’dan 2017 Yılında Üstün Başarı

Ak-İzo’dan 2017 Yılında Üstün Başarı

- Guncellenme Tarihi: 29 Ağustos 2017 13:30
7 min read
Ak-İzo’dan 2017 Yılında Üstün Başarı için yorumlar kapalı
0

Aktaş Holding Yapı Grubu’nda bulunan ve EPDM membran üretiminde ülkemizin ilk ve lider üreticisi olarak öne çıkan Ak-İzo,2017’nin ilk 6 ayında gerçekleştirdiği yüksek performans ve satış grafiğiyle, 2017 yılsonu hedeflerini şimdiden yakalamayı başardı.

  • Ak-İzo tarafından, DSİ bünyesinde yapılan 3 büyük gölet projesi için sözleşme imzalanarak, toplam 1 milyon m2‘lik 3 büyük göletin yapımına başlandı. Ayrıca, Bursa’nın yanı sıra; TOKİ tarafından Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde inşaatı devam eden toplu konut projelerinin çatı izolasyon uygulamaları da hızla sürerken; Ak-İzo diğer satışlarla birlikte, bu yıl sonunda toplamda, 2 milyon m2’lik membran satışı yapmayı hedefliyor…

Bursa, 29.08.2017 – Faaliyet gösterdiği sektörlerde sahip olduğu markalar ile dünya liderleri arasında yer alan, bu alanlarda değişimi yönetmeyi ilke edinen ve 100’den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding’in Yapı Grubu’ndaki Ak-İzo Yalıtım Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. yürüttüğü başarılı çalışma sistemi ve ürün kalitesine verdiği önem sayesinde, sektördeki başarı ivmesini sürdürüyor.

 

Türkiye’nin ilk ve lider EPDM membran üreticisi olan ve temelden çatıya, cepheden teras ve gölet tabanlarına kadar birçok farklı uygulama alanında su yalıtım çözümleri sunarak, ülkemize ve sektöre bu alanda ciddi katkılar sağlayan Ak-İzo, Lineflex markasıyla 2017 yılının ilk yarısında yakaladığı yüksek satış grafiği ve performansı sayesinde, yılsonu hedeflerini şimdiden yakaladı.

 

Büyük Projeler Tüm Hızıyla Sürüyor

 

Ak-İzo tarafından, halen sürdürülen geniş çaplı projeler şu şekilde oluştu: Bursa’da Yıldırım Belediyesi bünyesinde yapımı devam eden 630 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel ve perdenin yalıtımları (Yıllık ortalama 50.000 m2), TOKİ tarafından Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde inşaatı devam eden toplu konut projelerinin, çatı izolasyonlarındaki uygulamalar (Yıllık ortalama 200.000 m2), Konya İlyaslar Göleti (350.000 m2),  Göltepe Elazığ Göleti (150.000 m2), Malatya Doğanşehir Erkenek Göleti (450.000 m2) ve İstanbul’da yapımı süren birçok gökdelenin, dış cephe kaplamlarında sızdırmazlık çözümleri (Yıllık ortalama 300.000 m2).

 

“Emeklerimizin karşılığını alıyoruz, gururluyuz”

 

Başarılarının sırrının, AR-GE öncelikli üretim modeline, ürün kalitesine ve teknolojik altyapılarına dayandığını kaydeden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, şirket olarak temel amaçlarının, Ak-İzo’yu daha ileri taşımak adına çıkılacak her bir başarı basamağını özenle seçmek ve bu yolda ilerlemek olduğunu belirtti.

 

Yeni Yatırım Planlıyoruz

 

Artan talepten dolayı, yeni yatırım hedefi içerisinde olduklarını aktaran Sami Erol, “Bu yıl yaptığımız yoğun ziyaret ve tanıtım çalışmalarımız sonuç verdi. Bu kapsamda, geçen yıl 5 olan bayi sayımızı bu yıl 10’a çıkardık. DSİ bünyesinde yapılan 3 büyük gölet projesi için sözleşme imzalanarak, toplam 1 milyon m2‘lik 3 büyük göletin yapımına başlandı. Diğer satışlarımız ile birlikte, bu yıl toplamda 2 milyon m2’lik membran satışı yapmayı hedefliyoruz. Pazardaki sürekli büyüyen ihtiyaç ve EPDM membranın Türkiye’deki bilinirliğinin  artması sebebiyle, gelecek yılki  talepleri karşılamak adına üretim kapasitemizi artırmaya yönelik yeni yatırımlar yapılmasını da planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …