Home FOTO GALERİ MÜEZZİNOĞLU VE ALTEPE’DEN BAŞKAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MÜEZZİNOĞLU VE ALTEPE’DEN BAŞKAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 28 Ağustos 2017 02:31
4 min read
MÜEZZİNOĞLU VE ALTEPE’DEN BAŞKAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Salman bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi de ağırladı.

Bir dizi programa katılmak üzere Bursa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı, Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Genel Merkez ARGE Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç’la birlikte AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Müezzinoğlu, Başkan Salman’a yeni görevinde başarılar diledi. Müezzinoğlu, Bursa’nın tüm ekonomik potansiyelleri, kozmopolit nüfus yapısı ve coğrafi konumu ile Türkiye’nin en önemli illerinden biri olduğunu belirtti. Müezzinoğlu, aynı zamanda Bursa’nın partilerinin kuruluşundan bu yana AK Parti’ye her seçimde Türkiye ortalaması üzerinde oy verdiğini söyleyerek desteklerinden dolayı Bursa Halkı’na teşekkür etti.

Müezzinoğlu, Başkan Salman’ın önemli bir görevi devraldığını vurgulayarak, “Size teslim edilen bayrağı daha yukarılara taşıyacağınıza olan inancım tamdır” derken, Başkan Salman’da görevi devralır almaz çalışmalarına başladıklarını belirtti. Salman,” İlk iş olarak yeni yönetimimizi belirleme çalışmalarını başlattık. Bu konuda çok talep var. Hamdolsun, bu durum teşkilatımızın gücünü ve birlikteliğini gösteriyor. İnşallah bu kadar değerli ismin arasından partimiz ve Bursamız için en doğru seçimleri yapacağız. AK Parti ailesine elimizden geldiğince daha fazla üye kazandırıp, Bursa teşkilatları olarak ülkemiz ve partimiz için çalışan ailemizi daha da büyütmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Genel Merkez ARGE Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç’da Başkan Salman’a görevinin hayırlı olmasını diledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …