Home FOTO GALERİ YAZ SPOR OKULLARINDA SERTİFİKA COŞKUSU

YAZ SPOR OKULLARINDA SERTİFİKA COŞKUSU

- Guncellenme Tarihi: 26 Ağustos 2017 13:58
4 min read
YAZ SPOR OKULLARINDA SERTİFİKA COŞKUSU için yorumlar kapalı
0

İznik’te Yaz Spor Okullarının sertifika töreni yüzlerce öğrenci ve velilerin katılımıyla Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Öğrenciler sertifikalarını Belediye Başkanı Osman Sargın ve protokol üyelerinin elinden aldı.

İznik Kaymakamlığı, İznik Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi koordinasyonuyla 3 dönem olarak düzenlenen yaz spor okullarına Güreş, Jimnastik, Voleybol, Masa Tenisi, Basketbol, Taekwondo, Halk Oyunları, Futsal, Yüzme ve Engelliler için Engelsiz Spor Okulu gibi 10 branşta yaklaşık 600 öğrenci katıldı.

Yaz Spor Okulları Kapanış Törenine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Milli Eğitim Müdürü Recep Büyükkayıkçı, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür V. Ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Ablak, spor okulları branş öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yaz Spor Okullarının öğrenciler üzerindeki faydaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Osman Sargın” İznik Kaymakamlığı, İznik Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi koordinasyonuyla 3 dönem olarak düzenlenen yaz spor okullarımız Güreş, Jimnastik, Voleybol, Masa Tenisi, Basketbol, Taekwondo, Halk Oyunları, Futsal, Yüzme ve Engelliler için Engelsiz Spor Okulu gibi 10 branşta gerçekleşti. Yaklaşık 600 öğrencimizin katıldığı yaz spor okullarımızda öğrencilerimiz yaz boyunca ilgi duydukları branşlarda eğitim alarak profesyonel hayatlarına katkı sağladılar. Öğrencilerimiz, gençlerimizin bu yaşlarda ilgi duydukları spor alanlarında kendilerini geliştirmeleri bizler için ve ilçemiz için önemli. Bizler kardeşlerimize bu imkanları sunmalıyız ki, onlarda ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslar arası platformlarda en şekilde temsil etsinler.Ben bu vesile ile kurslarını başarı ile tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.Kurslarda emeği geçen kurum, kuruluş ve branş öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol üyeleri her bir öğrenciye sertifikalarını takdim ederken tören hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…