Home FOTO GALERİ Nilüfer Belediyesi çalışanları bayramlaştı

Nilüfer Belediyesi çalışanları bayramlaştı

- Guncellenme Tarihi: 26 Ağustos 2017 13:46
3 min read
Nilüfer Belediyesi çalışanları bayramlaştı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediye çalışanlarıyla erken bayram kutlaması yaptı. Halk Evi ve Alaaddinbey Hizmet Binası’nda düzenlenen törenlerde personelle bayramlaşan Bozbey, herkesten bayramda büyüklerini ziyaret etmelerini istedi.

Nilüfer Belediyesi’ndeki geleneksel bayramlaşma töreni, 10 günlük bayram tatili başlamadan önce yapıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,eşi Seden Bozbey ile birlikte Halk Evi’nde ve Alaaddinbey Hizmet Binası’nda  çalışanlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Nilüfer Belediyespor sporcuları ve tüm belediye personelin katıldığı törende Başkan Bozbey, “Bayramda büyüklerimizi unutmayalım” mesajı verdi.  Bozbey, “Büyüklerinize gidin ellerini öpün ve onlarla sohbet edin. Bu büyüklerimizi çok mutlu edecektir” dedi.
Uzun bayram tatillerinde kaza oranlarının arttığına dikkat çeken Başkan Bozbey, “Umarız bu bayram kazalar yaşanmaz. Kazaları yaşamamak için kurallara harfiyen uyulması son derece önemlidir. Ayrıca yola çıkarken aracınızın bakımlarını yaptırmayı unutmayın” ifadelerini kullandı.
Kurban Bayramı öncesinde bağımsızlık yolunda atılan en önemli adımlardan biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın da kutlanacağını belirten Bozbey, “30 Ağustos Türkiye Cumhuriyeti’nin yapı taşlarından biridir. Dolayısıyla 30 Ağustos’u unutmamalıyız” dedi. Başkan Bozbey, konuşmasının ardından tüm personele tek tek iyi bayramlar dileklerini iletti. Belediye personeli de meydanda uzun kuyruklar oluşturarak kendi aralarında bayramlaştı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …