Home FOTO GALERİ ALTEPE’DEN BAŞKAN SARGIN’A ZİYARET

ALTEPE’DEN BAŞKAN SARGIN’A ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 25 Ağustos 2017 13:13
5 min read
ALTEPE’DEN BAŞKAN SARGIN’A ZİYARET için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi tarafından 210 gün gibi rekor bir sürede tamamlanarak 15 Temmuz 2017 tarihinde hizmete başlayan Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’ne Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Altepe’yi Başkan Osman Sargın bina girişinde karşıladı.

Sayın Başkanım öncelikle yeni hizmet binamıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bizler Merkezi hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin desteğini arkamızda hissettikçe büyük işlere imza atıyoruz. Hissettiğimiz bu güç ve destek ile İznik’e son 50 yılda yapılanın 3 katı daha fazla yatırım ve hizmet gerçekleştirdik. Merkezi hükümetimiz, büyükşehir belediyemiz ve İznik Belediyemiz ile 60 a yakın bina, tesis ve yapıyı Nisan 2014 itibariyle ilçemize kazandırmışız. İşte yapılan dev projeler, devam eden çalışmalar tüm taşra mahallelere yapılan hizmetler ortada. Yapılan tüm bu yatırımlar ile İznik adeta yeni bir çağa geçti. Göreve geldiğimiz ilk günde aynı şeyi söylemiştik, bugün de aynı şeyi söylüyoruz. Biz birlikte güçlüyüz. Bugüne kadar hemşerilerimize ne vaat ettiysek hepsini gerçekleştirdik. Ben bu vesile ile ilçemize katkılarından dolayı değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

İznik bu dönemde altın çağını yaşıyor. Gerçekten de kısa zamanda kimsenin tahmin edemeyeceği işler oldu ve oluyor. İşte sahillerden geliyoruz her yer düzenleniyor. Çarşı düzenleniyor, tarih ayağa kalkıyor. Gölde çalışma, İznik ‘in her yerinde, köylerinde yoğun bir faaliyet var. Kıyıda köşede nerede ne eser var Büyükşehir belediyesi ile birlikte çalışılıyor ve eserler bırakılıyor. Onlarca yıldır söylenip gerçekleşemeyenler artık bu dönem gerçekleşiyor. Ve insanlar artık bunların yapıldığını da görmüş oluyor. Bu da gösteriyor ki seçim döneminin sonuna kadar inşallah çok şeyler değişecek İznik’te. Bazılarına konuşmak düşüyor bizlere de eserler bırakmak düşüyor. Bursa’da nasıl 140 yıl sonra Belediye binası Ahmet Vefik Paşa’dan sonra bize nasip olduysa, İznik’te de yaklaşık bir asıra yakın zamanda da size nasip oldu ve Osman Sargın döneminde kazandırılan bir eser oldu ve ayrıca çok kısa zamanda gerçekleşti ben burada çalışan herkesin eline sağlık diyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…