Home FOTO GALERİ Osmangazili Yüzücüden Çifte Başarı

Osmangazili Yüzücüden Çifte Başarı

- Guncellenme Tarihi: 23 Ağustos 2017 13:57
2 min read
Osmangazili Yüzücüden Çifte Başarı için yorumlar kapalı
0

Osmangazili Yüzücü Milli Takımda

 

Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcusu Azra Aksa, Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonası’nda ilk etabın ardından ikinci etapta da birinci olarak şampiyonayı iki madalya ile tamamladı.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonası’nın ikinci etabı Kerpe sahilinde gerçekleştirildi. Şampiyonanın ikinci etabına Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Bursa ve Çanakkale gibi illerden lisanslı 416 sporcu katıldı. Bursa’yı temsilen şampiyonada yer alan Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcusu Azra Aksu, şampiyonanın ilk etabının ardından ikinci etapta da 3000 metre kategorisinde 43:24.21 derecesiyle bir kez daha birinci oldu. Şampiyonada ikinci kez kürsünün ilk basamağına çıkmaya hak kazanan Azra Aksu, bir hafta sürecek milli takım kampına girmeye hak kazandı.

 

Büyük bir başarıya imza attıklarını dile getiren Osmangazi Belediyespor Kulübü Yüzme Takımı Başantrenörü Gökhan Bora, “Hedefimiz Azra ile milli takıma girmek ve Osmangazi Belediyespor Kulübünü en iyi şekilde temsil etmektir. Yoğun bir şekilde geçirdiğimiz çalışmaların karşılığını aldığımıza inanıyoruz. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a da bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…