Home FOTO GALERİ HEDİYE BİLİÇ’İN YENİ SİNGLE’I “Yolunu Bulur”

HEDİYE BİLİÇ’İN YENİ SİNGLE’I “Yolunu Bulur”

- Guncellenme Tarihi: 23 Ağustos 2017 13:47
2 min read
HEDİYE BİLİÇ’İN YENİ SİNGLE’I “Yolunu Bulur” için yorumlar kapalı
0

Al Yanına” ve “Alışamadım” şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren ve listelerde yakaladığı başarının ardından  HEDİYE BİLİÇ hiç ara vermeden yeni single’ı ‘Yolunu Bulur’u DMC etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sundu.

Söz ve müziği sanatçının kendisine ait şarkının düzenlemesi, son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Nurettin Çolak tarafından yapıldı.

Klipte iki farklı kadın, hem uslu hem yaramaz…

Şarkının kbirbirinden eğlenceli görüntülerden oluşan renkli, sıcak ve sempatik video klibi  Şile’de, Ramazan Arslankaya yönetmenliğinde iki gün süren çekimler sonunda tamamlandı. Klipte hem uslu hem yaramaz, iki farklı kadını canlandıran Biliç’e, çocuklarında sevdiği büyük kuklalar eşlik etti.

Dinamik ve güçlü soundu ile yazın son günlerinde yayınlanan ‘Yolunu Bulur’ için HEDİYE BİLİÇ; “Yaptığım her çalışma ile hep kendimi aşmayı başardım. Bu sefer bambaşka bir atmosfer yarattık. Hem eğlence, hem aksiyon, iki farklı Hediye ile karşılaşacak klibi izleyenler. Bugüne kadar koruduğum kaliteyi gene devam ettirdik. İlk iki single’a göre daha yüksek tempolu bir şarkı oldu. Ne diyelim ‘Samimi işler #YolunuBulur.’’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…