Home FOTO GALERİ SEVGİ İZİ PROJESİNE DESTEK BÜYÜYOR

SEVGİ İZİ PROJESİNE DESTEK BÜYÜYOR

- Guncellenme Tarihi: 21 Ağustos 2017 23:03
2 min read
SEVGİ İZİ PROJESİNE DESTEK BÜYÜYOR için yorumlar kapalı
0

Televizyon yapımcısı ve program sunucusu Müge Anlı tarafından uygulamaya geçirilen “Sevgi İzi” projesine yönelik destekler artıyor. Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından yürütülen proje çalışması kapsamında Gemlik’te 80 kişiye sevgi izi dövmesi yapıldığı açıklandı. Özellikle engelli ve yaşlı vatandaşların kaybolması durumunda yakınlarına ulaşılabilmesi için büyük önem taşıyan Sevgi İzi Projesine ilçedeki Rehabilitasyon Merkezleri de destek sözü verdi.
Bilgi Bahçesi’nin Yeniköy Piknik Alanında organize ettiği pikniğe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Türe, Engelliler Meclisi Başkanı Ahmet Gazi Memiş ve yürütme kurulu üyeleri katıldı. Rehabilitasyon Merkezinin Engelli Öğrencileri ve Aileleriyle bir araya gelen Kent konseyi yöneticileri, Sevgi İzi Projesinin anlam ve önemini de anlatma fırsatı buldular. Öğrenciler ile eğlenen ve sohbet eden Çiğdem yaşar Türe, Ahmet Gazi Memiş ve Yürütme Kurulu üyeleri, 16 vatandaşın daha Sevgi İzi Projesine katılmasını sağladılar.
Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Türe ve Engelli Meclisi Başkanı Ahmet Gazi Memiş, Talip ve Türkan Demiralay çifti tarafından yapılan Sevgi İzi Dövmelerinin önümüzdeki günlerde 16 engelli öğrenciye daha yapılacağını söylediler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …