Home FOTO GALERİ Osmangazili Badmintoncudan Bronz Madalya

Osmangazili Badmintoncudan Bronz Madalya

- Guncellenme Tarihi: 21 Ağustos 2017 22:12
2 min read
Osmangazili Badmintoncudan Bronz Madalya için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyespor Kulübü Badminton Takımı Sporcusu Cemre Fere, Bulgaristan Açık Badminton Turnuvası’nda çift bayanlar kategorisinde takım arkadaşı Özge Bayrak ile birlikte bronz madalya kazandı.

 

2020 Tokyo Olimpiyatları’na puan veren Avrasya Bulgaristan Açık Badminton Turnuvası, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlendi. Turnuvaya, Bulgaristan ve Türkiye’nin yanı sıra Moldova, İngiltere, Hırvatistan, Almanya, İtalya gibi 30 ülkeden toplam 296 sporcu katıldı. Milli takım adına turnuvada mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü Badminton Takımı Sporcusu Cemre Fere, başarısı ile göz doldurdu. 25 Türk sporcunun mücadele ettiği turnuvada çift bayanlar kategorisinde Osmangazili sporcu Cemre Fere ve Özge Bayrak ikilisi bronz madalyanın sahibi oldu.

 

Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, “Ülkemize bu gururu yaşattıkları için milli takımımızı tebrik ediyorum. Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcumuz Cemre Fere’nin bu başarıya ortak olması bizler için ayrı bir gurur oldu. Sporcularımızın bundan sonraki turnuvalarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…