Home FOTO GALERİ Dündar’dan Engelleri Kaldıran Hediye

Dündar’dan Engelleri Kaldıran Hediye

- Guncellenme Tarihi: 21 Ağustos 2017 22:07
3 min read
Dündar’dan Engelleri Kaldıran Hediye için yorumlar kapalı
0

Dündar’dan Genç Kıza Akülü Araç

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, spastik engelli olan ve yaşamını yatağa bağımlı olarak sürdüren 24 yaşındaki Nagihan Savaş’a akülü araç hediye etti.

 

Koğukçınar Mahallesi’nde yaşayan Rasim ve Saniye Savaş çiftinin ilk çocukları olan Nagihan Savaş, doğumdan sonra havale geçirdi. Henüz 7 aylıkken geçirdiği havale nedeniyle beyninde ve bedeninde hasar oluşan Nagihan, hayatına serebral palsi hastası yani spastik engelli olarak devam etmek durumunda kaldı. Yüzde 94 engelli raporu olan ve belden aşağısı tutmayan Nagihan, yatağa bağımlı yaşıyor.

 

Osmangazi Belediyesi’nin örnek sosyal sorumluluk projesi ‘Belediyem Benimle’ ekiplerinin yapmış oldukları mahalle ziyaretleri sırasında ulaştığı Nagihan, belediye ekiplerinden akülü araç talebinde bulundu. Nagihan’ın rahatsızlığından ve talebinden haberdar olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, genç kızı evinde ziyaret etti. Nagihan’ın rahatsızlığına ilişkin ailesinden bilgi alan Başkan Dündar, genç kıza hayalini kurduğu akülü aracı hediye etti. Başkan Dündar, “Nagihan’ın yatağından kalkıp sokakta gezebilmesini sağlamak için akülü araç hediye ettik. Güle güle kullansın” dedi.

 

Başkan Dündar’ın hediye ettiği akülü arabasına binen Nagihan Savaş, büyük mutluluk yaşadı. Dündar’a akülü araba için teşekkür eden genç kız, yatağından kalkarak sokakta dolaşabileceği için büyük sevinç yaşadığını ifade etti. Savaş’ın ailesi de Başkan Dündar’a göstermiş olduğu duyarlılık ve verdiği destekler için teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Biz Gençlerimize Güveniyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de gen…